Gazete Vatan Logo
Magazin İzmir Marşı'na hakaret eden Ebubekir Öztürk özür diledi

İzmir Marşı'na hakaret eden Ebubekir Öztürk özür diledi

Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı'na hakaret içeren videonun ortaya çıkmasının ardından avukatı aracılığıyla özür diledi.

İzmir Marşı'na hakaret eden Ebubekir Öztürk özür diledi

Oyuncu Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı'na hakaret içeren videonun ortaya çıkmasının ardından avukatı aracılığıyla açıklama yaptı ve videoların kesilerek yayınlandığını iddia etti.

Komedyen Şafak Sezer’in filmlerinde canlandırdığı 'Ganyotçu’ rolüyle ünlenen Ebubekir Öztürk, arkadaşlarıyla bir otomobilin içinde İzmir Marşı’na hakaret içeren görüntülerin ortaya çıkmasının ardından TRT’de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamit' dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA: SADECE BİR KISMI YAYINLANDI

Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Öztürk, videonun kesilerek yayınlandığını iddia etti ve ilgili görüntüler nedeniyle özür diledi.

Açıklamada, "Bazı sosyal medya mecralarında müvekkil Ebubekir Öztürk hakkında kaynağı belli olmayan bir video yayımlanmıştır. Müvekkilimiz, sadece bir kısmı yayınlanmak suretiyle bağlamından koparılan ilgili görüntüler nedeniyle istemeden incitmiş olduğu samimi vatandaşlarımızdan özür dilemektedir" ifadeleri kullanıldı.

DİZİDEN KOVULDU
Son olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde de rol alan Öztürk’e bir tepki de yapım şirketinden geldi. Dizinin yapım şirketi Es Film, yaptığı açıklamada büyük tepki çeken Ebubekir Öztürk ile ilişkilerini kestiklerini ve yollarını ayırdıklarını söyledi.

Haberin Devamı