Gazete Vatan Logo

İzmir’de akrabaların kavgası kanlı bitti

Konak ilçesinde, iki akraba aile arasında iki gündür süren kavgada ilk günde 5 kişi yaralanırken, ikinci günkü kavgada bir kişi öldü.

İzmir’de akrabaların kavgası kanlı bitti

İlk olay, önceki gün saat 19.30 sıralarında, Çimentepe Mahallesi 600 Sokak üzerinde meydana geldi. İki akraba aile arasında, iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle kavga çıktı. Çok kişinin olduğu kavga bir anda büyürken, pompalı silahla ateş edildi. Kavgada her iki akrabadan karşılıklı; Hüseyin D., Şenay D., Ercan E., Erdal E. ve Mehmet T. pompalı tüfekten ateş edilen saçmalardan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edilirken, 5 yaralı, çağrılan ambulanslar ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 5 yaralı tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İKİNCİ KAVGA DA AYNI YERDE

İlk kavganın ardından akşam saatlerinde sıralarında, yine aynı yerde ikinci kavga çıktı. Silahlı kavgada, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın ateş etmesi sonucu Emrah K. boğazına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Durumun bildirilmesi ile gelen sağlık ekipleri, Emrah K.’yi ambulans ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Emrah K. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hastanede bir başka kavganın çıkmaması için polis ekipleri önlem aldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarına el koyarken, olayı görenlerin ifadesini alıp, silahı kimin kullandığını belirlemek için çalışma başlattı.

Haberin Devamı