Gazete Vatan Logo

İzmir’de 13’üncü projeye başladı

Folkart Yapı, İzmir’deki 13’üncü projesine başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’de şu anda 4.3 milyar liralık yatırımlarının olduğunu söyledi.

İzmir’de 13’üncü projeye başladı

İzmir’de projeler hayata geçiren Folkart Yapı, şimdi de Bornova’da Folkart Incity’i görücüye çıktı. 32 bin metrekare alanda hayata geçirilen Folkart Incity, 8 bloktan oluşuyor. Tamamlandığında 475 milyon liralık yatırım değerine ulaşacak projede 700 daire ile 42 ticari alan bulunuyor. Konut fiyatlarının 239 bin liradan başladığı Folkart Incity’de teslimler 30 Eylül 2019’da yapılacak. Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde hayata geçirilen projede; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yatırımlarıyla İzmir’in ekonomisine önemli katkı sunduklarını belirterek, “Folkart, Incity dahil 13 projeyi bir arada yürütüyor. Bu 13 projenin toplam yatırım değeri tam 4 milyar 352 milyon Türk Lirası’dır. Bu projelerde şu an için 1.500 kişinin üzerinde insan çalışıyor. Bu sayı önümüzdeki aylarda başlayacak dev projelerle 4 bini bulacak” diye konuştu.

Dönüşüm hedefi

Folkart Incity’nin bulunduğu alanda yeni bir kent merkezinin kurulduğuna işaret eden Mesut Sancak, şöyle konuştu: “Bu projeyle birlikte bu alana 2 bin 500’e yakın konut, ofis, çarşı birimi ürettik. Görüşmelerimiz sürüyor. Hedefimiz bu yeni kent bölgesinde bir kaç yıl içinde 5 bin civarında ek birim üretmek.” Kentsel dönüşümde Liva markasıyla faaliyet gösterdiklerini kaydeden Sancak, kentsel dönüşümün en büyük oyunculardan olmak istediklerini kaydetti.

Haberin Devamı