Gazete Vatan Logo

İzmir Büyükşehir Belediyesi en az ilköğretim mezunu güvenlik görevlisi alımı yapacak! (personel alımı şartları ve tarihi)

İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik alımı yapacağını duyurdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzenerji kurumuna özel güvenlik görevlisi alımı için İŞKUR üzerinden iş ilanı yayınladı. Belediyenin verdiği ilanda, İzenerji, kendi bünyesinde kadrolu olarak istihdam etmek üzere toplamda 20 güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. En az ilköğretim mezunu güvenlik görevlisi alımı şartlarına da duyuruda yer verildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Peki başvuru şartları nelerdir? Personel alımı başvurusu şartları ve tarihi…

İzmir Büyükşehir Belediyesi en az ilköğretim mezunu güvenlik görevlisi alımı yapacak! (personel alımı şartları ve tarihi)

İzmir Büyükşehir Belediyesi İŞKUR’un Kamu Kurum Dışı işçi alımı kategorisi üzerinden iş ilanı yayınlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İzenerji insan kaynakları bakım onarım enerji güvenlik hizmetleri ilaçlama ve turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, 27-29 Ocak 2020 tarihleri arasında, en az ilköğretim mezunu özel güvenlik görevlisi olarak 20 personel alımı yapacak.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması

Adli sicil kaydının olmaması,

Türk vatandaşı olmak,

Geçerilik süresi devam eden özel güvenlik sertifikasına sahip olmak,

En az ilköğretim mezunu olmak,

İzmir ve çevresinde ikamet eden,

İZENERJİ BAŞVURU NEREYE YAPILACAK?

İzenerji başvurusu, www.izenerji.com.tr internet adresi üzerinden CV Bankası'na online başvurulabilir. Başvuru sahiplerinin başvuru yapılmak istenen pozisyonu belirtmeleri gerekmektedir.

İŞ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN