Gazete Vatan Logo

İzleyicileri şaşırtacak sürpriz!

Yapımını O3 Turkey'in yaptığı, uyarlama senaryosunu Elif Usman Ergüden’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise başarılı yönetmen Cem Karcı’nın üstlendiği başrollerinde Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Büşra Develi'nin yer aldığı ve Warner Bros'un dünyaca ünlü dizisi Pretty Little Liars’tan uyarlanan, gençliğin yeni ekran fenomeni olacağı düşünülen Tatlı Küçük Yalancılar müzikleriyle de mest edecek.

Şükrü Özyıldız stüdyoda!

İlk bölümü 6 Temmuz pazartesi akşamı saat 20.30’da Star TV’de yayınlanacak olan Tatlı Küçük Yalancılar’da rol alan Şükrü Özyıldız, söylediği şarkıyla da ses getirecek. Rolü gereği gitar çalan ve sevilen rock solisti Koray Candemir’in “Aşk” isimli parçasını seslendiren Özyıldız, şan dersleri için de Aylin Taşar ile çalıştı.

Harun Tekin’den tam not

Şarkıyı düzenleyen ve stüdyo çalışmalarında Şükrü Özyıldız’ı çalıştıran başarılı rock grubu "mor ve ötesi’nin" solisti Harun Tekin ise Şükrü Özyıldız’a tam not verdi. Şükrü Özyıldız’la iki hafta boyunca çalışan Harun Tekin, Özyıldız’ın çok çalışkan olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı