Gazete Vatan Logo

İzlenme rekoru kırdı

Manisa’da kasabın beslediği ‘Yeşim’ adlı kedinin görüntüleri bu güne kadar tüm dünyada 40 milyon kişi tarafından izlendi.

İzlenme rekoru kırdı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kasap İkram Korkmazer’in ilk müşterisi olan ‘Yeşim’ adlı kedinin şöhreti tüm dünyayı sardı. Kasap İkram Korkmazer (47), “Sabahları ilk müşterimdir. Siftah yapmadan gelir, karnını doyururum. Amerikan firması videoların telif haklarını istedi. Telif hakları verdik” dedi. Korkmazer şöyle devam etti: İngiltere Daily Mail Animals haber kanalı yayınladı. 40 milyon kişi izlemiş. Sosyal medyalardan takipçi sayım gün geçtikçe artıyor. Herkesin duasını almak çok güzel bir şey. Televizyonlarda görüyoruz, bazen hayvanlara işkence yapıyorlar. İyi değil, kötü görüntüler. Türkiye’ye Turgutlu’dan hayvan sevgisini aşılayacağız. ‘Yeşim’ kedimiz, sabahları geliyor. İlk müşterimdir. Siftahsız veririm ama arkasından nasibi gelir. Onun karnını doyururum. Parası nasip olmasa da kendi nasibi bereketlendiriyor. İki ayak üstünde durarak bekler. Çok tatlı bir kedi.

Patilerini havaya kaldırarak duran, yoğunluk varsa bekleyen, ne istediği sorulunca yemek ister gibi miyavlayan kedinin görüntüleri, izleyenleri güldürüyor.

Haberin Devamı