Gazete Vatan Logo

İzel'den 'Saçmalık'

Türk pop müziğinin en güçlü seslerinden İzel; 7 yıllık bir aranın ardından Arpej Yapım etiketiyle yayınladığı "Kendiliğinden Olmalı" albümünün ikinci video klibini "Saçmalık"a çekti.

İzel'den 'Saçmalık'

Hayranlarından gelen yoğun istek üzerine bu şarkıya klip çekmeye karar verdiğini söyleyen sanatçı; beyaz ve gümüş olmak üzere iki ayrı kostüm kameraların karşısına geçti.

Beyoğlu'ndaki Autoplato Film Stüdyosu'nda Erkan Nas yönetmenliğinde kapalı mekanda gerçekleştirilen çekimler gün boyu sürdü.

Klipte; Miss&Mr Model Of Turkey 2017 ikincisi Tolga Kulakçı'yla birlikte rol alan ikili; biraraya gelmiş ama mutlu olamamış dolayısıyla birlikte olmaları saçmalık olan bir çifti canlandırdı.

20 kişilik bir ekiple gerçekleştirilen klibin yönetmeni Erkan Nas; çok zinde enerji dolu, pozitif ve çok güzel bir İzel göreceksiniz, dedi. Klip çok yakında tüm televizyon kanalları ve dijital platfromlarda yayında olacak.
Yepyeni bir sound ile birbirinden özel 12 şarkı yer aldığı Kendiliğinden Olmalı albümü sanatçının dinleyicilerinden de tam not aldı.