Gazete Vatan Logo
Magazin İzel Çelik kavgasında yeni gelişme

İzel Çelik kavgasında yeni gelişme

İzel Çelik kavgasında yeni gelişme

Ünlü şarkıcı İzel, dört yıl önce katıldığı televizyon programında kendisi için 'Ondan bir cacık olmaz' diyen Çelik'e Twitter'dan zeytin dalı uzattı.

90'lı yıllara 'Özledim' ve 'İşte Yeniden' adlı albümleri ile damga vuran İzel-Çelik-Ercan bir süre sonra yollarını ayırma kararı almıştı. Çelik yıllar sonra grubun dağılma sebebi olarak İzel'i göstermişti.

"Ondan bir cacık olmaz" demişti

Çelik 4 yıl önce katıldığı bir televizyon programında, "İzel’in disiplini hiç yoktur. Ben Ercan’ın İzel'in disiplinsizliği sebebiyle travmalar geçirdiği günleri hatırlarım. Ama umrumda değil artık İzel. Ondan benim için bir cacık olmaz" demişti.

İzel: İyi ki de gitmiş

Çelik'in bu açıklamalarından sonra İzel de, "Gruptan önce Çelik ayrıldı. İyi ki de gitmiş. Çünkü gittikten sonra çok güzel şarkılar yaptı. Demek ki içinde bir şeyler varmış ve gösteremiyormuş bunu gruptayken." diye karşılık vermişti.

İzel'den sürpriz hamle!

Uzun süredir araları açık olan ikiliden İzel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımla Çelik'e zeytin dalı uzattı.

Haberin Devamı

İzel arasının açık olduğu eski yol arkadaşı Çelik'le 'Töre' şarkısına yaptığı düeti Twitter sayfasından paylaştı ve "Bu nasıl bi sarkı yaa... Ah Celik ah!! TÖREMIZ BUMUYDU" notuyla hem kırgınlığını dile getirdi, hem de zeytin dalı uzattı.