Gazete Vatan Logo

İyice azıttılar!

Sokak ortasında, herkesin gözü önünde kadınlara yönelik taciz vakalarında büyük artış gözleniyor

İyice azıttılar!

Antalya Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde akşam saatlerinde telefonla konuşarak yürüyen bir kadına yönelik taciz anı, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde; elindeki içki şişesiyle caddede yürüyen erkek, telefonla konuşarak yürüyen bir kadına sarılarak taciz ettiği görüldü. Uzun süre kadına sarılan bu kişi ısrarla tacize devam etti. Güçlükle tacizcinin elinden kurtulan kadın, telefonda konuştuğu kişiden yardım istedi. Alkollü olduğu görülen tacizci, elinden kurtulan kadına tokat da atmaya çalıştı. Görüntüleri evinin balkonunda çeken A.K., “Tacize uğrayan kadın sanırım erkek arkadaşı ile telefonda konuşuyordu. Bu sırada kendisini takip eden alkollü kişi kadına sarılıp taciz etmeye başladı. Kadın zorlukla elinden kurtuldu. Bu esnada saldırgan kadına vurmaya çalıştı” dedi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Ünlü manken isyan etti

Manken Didem Soydan, sosyal medyadaki hesabından kendisini sürekli takip eden bir kişiyi takipçilerine şikayet etti. Ayrıca avukatı aracılığıyla dava açmaya hazırlanan ünlü manken, şu paylaşımda bulundu:

Haberin Devamı

Bu kişi şahsıma sosyal medya üzerinden cinsel saldırıda bulunmaktadır. Ben tabii ki avukatıma veriyorum ama bilinsin isterim. Çünkü mesajlarında kimseden korkusu olmadığını belirtmiş. Alışmışlar tabi mesajla tacize ve ifşa edilmemeye...

Özel ekip arıyor

Diyarbakır’da Suriye uyruklu E.X. adlı kadının, iki çocuğunun yanında, arkasından yaklaşarak taciz edildiği olayla ilgili görüntülerin televizyonlarda ve sosyal medyada yayınlanmasının ardından Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, tacizcinin yakalanması amacıyla özel ekip kurdu. Özel ekip şüpheliyi yakalamak için E.X. ile yeniden görüşme yaparak bilgi alırken, tacizin yapıldığı bölgeden başlayarak güvenlik kameralarının yanı sıra mobese kameralarını da incelemeye aldı. Çok sayıda görüntüyü izleyerek, burada bulunanlarla yüz yüze görüşme yapan ekipler, tacizcinin kaçış yönündeki güzergahlardaki araştırmasını sürdürüyor.

Kimliği tespit edilmemiş!

Ankara’da evinin önünde tacize uğrayan T.Ç. (20), tacizcinin gözaltına alındığı haberlerinin asılsız olduğunu, kimliğinin dahi tespit edilemediğini söyledi. Genç kız, “Diğer kamera kayıtları da incelenmeye başlandı. Hâlâ ifade vermek için çağrılıyorum” dedi. Esra CAN SINAV / Haber Merkezi

Haberin Devamı