Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

İyi sürücüye iyi fiyat AXA SİGORTA’da.

Sigorta sektörünün öncü ismi AXA SİGORTA* “iyi sürücüye iyi fiyat” avantajı sağlayarak iyi sürücülere kazandırmaya devam ediyor.

Trafikteki kötü sürücüler sizi endişelendirmesin!

AXA SİGORTA’ da iyi ile kötü sürücünün primi birbirinden tamamıyla ayrılır, iyi sürücü kötü sürücünün yükünü üstlenmez, hasarsızlık indiriminden çok daha fazlasını kazanır. Buna göre sigortalılık döneminde sıklıkla kaza yapan sürücü, kaza frekansı düşük sürücüden fiyatlama bazında ayrı değerlendirilir. Böylece AXA SİGORTA, trafikte tedbiri elden bırakmayan iyi sürücülere indirim sağlar.

Siz de iyi bir sürücüyseniz, en yakın AXA SİGORTA acentesine gelerek AXA SİGORTA’nın iyi sürücüye iyi fiyat kampanyasından yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi için Türkiye genelindeki 2.000’den fazla AXA SİGORTA acentesine gelebilir ya da www.axasigorta.com.tr internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca iyi sürücü hareketiyle tanışmak ve sürpriz hediye kazanmak istiyorsanız www.iyisurucuhareketi.com adresine tıklayın.

*AXA SİGORTA TSB 2013 Ekim sonu sonuçlarına göre hayat dışı branşlar toplamında en fazla prim ve poliçe üretimi ile Türkiye’nin en büyük sigorta şirketidir.

Detaylı bilgi için:

AXA SİGORTA ACENTELERİ
www.axasigorta.com.tr
0850 250 99 99

Bu bir ilandır.

Haberin Devamı