Gazete Vatan Logo

İYİ Parti'den Bahçeli'nin seçim çağrısı ile ilgili ilk yorum

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısının ardından konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Zamanında ya da erken seçim bizim için fark etmez. Bizim için telaşlanacak bir durum yok” dedi.

İYİ Parti'den Bahçeli'nin seçim çağrısı ile ilgili ilk yorum

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısının ardından bir yorum da İYİ Parti'den geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda konuştu. Meral Akşener, "Sayın Bahçeli'nin 26 Ağustos ile ilgili seçim talebini hep beraber duyduk. Bizim açımızdan telaşlanacak bir durum yoktur. Biz zaten ağır bir karartma uygulanan bir süreci aşa aşa bugünlere geldik. Erken seçim, zamanında seçim, şu seçim, bu seçim bizim açımızdan telaşlanacak ve problem olacak herhangi bir durum yoktur"ifadesini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, MHP lideri Bahçeli’nin çağrısının ardından erken seçimin Türkiye için iyi olacağını söyledi. Özdağ, “Biz seçime hazırız. Genel Başkanımız 15 Temmuz diye defaatle dile getirmişti. Ama AKP kongresi nedeniyle kasıma kalacağını tahmin ediyorduk” ifadelerini kullandı.