Gazete Vatan Logo

Ivanka Trump'a 60 bin dolar teklif eden Türk!

Londra merkezli Tanto Capital Partners'ın yönetici ortağı ve fon yöneticisi Ozan M. Özkural Trump ailesine biberbir ulaşmak için yaratıcı bir yöntem buldu. Özkural, Ivanka Trump'a bir kahve içmek için yaklaşık 60 bin dolar teklif etti.

Ivanka Trump'a 60 bin dolar teklif eden Türk!

Gazetevatan.com

Ivanka Trump'ın ev sahipliği yaptığı bir yardım etkinliği için kahve içmeyi teklif eden Özkural, NYTimes'a yaptığı açıklamada, Donald Trump'ın Türkiye ve diğer ülkelerle gelecekteki olası anlaşmaları üzerine bilgi edinmek için Ivanka Trump'la tanışmak istediğini belirtti.

Ivanka Trump ile bir kahve içmek için yaklaşık 60 bin dolarla şu ana kadarki en yüksek tekliflerden birini veren Türk fon yöneticisi, son olarak Arajntin Başkanı ile görüştükelerini belirterek "İşimin doğası olarak tüm dünyada birçok farklı hükümetten farklı politikacılar ve yasayapıcılarla görüşüyorum. Sonunda, izlenen yöntemin nasıl işleyeceğine dair fikir sahibi oluyorsunuz " dedi.

Kahve görüşmesi 30 dakika ike 45 dakika arasında sürecek ve 1 Ocak 2017-1 Ocak 2018 arasında taraflara uygun bir zamanda Ivanka'nın programına bağlı olarak New York Trump Tower veya Washington Trump International Hotel'de gerçekleşecek.

Ivanka Trump'la kahve içmek için açık artırma halen Charitybuzz adlı New York şirketinde devam ediyor. Charitybuzz, hasta çocuklar için yılda 5 milyon doların üzerine bağış topluyor ve tanınan isimler bu bağış toplama açık artırmalarına öncülük ediyor.

Haberin Devamı

En yüksek teklifi veren 2 kişi Ivanka'yla tanışacak. Fakat teklif vermek için kredi kartında 72.888 dolar üzerinde limit gerekiyor.