Gazete Vatan Logo
Magazin İvana Sert: Göbeğinizi kimsenin gözüne sokmayın

İvana Sert: Göbeğinizi kimsenin gözüne sokmayın

BURSA'nın Mudanya İlçesi'nde, bir temizlik ürünleri firmasının tanıtımı için gelen Stilist ve Moda Tasarımcısı İvana Sert, kilolu erkek ve kadınlara giyim tavsiyelerinde bulundu. Sert, "Eğer göbek varsa o göbeği kimsenin gözüne sokmayın" dedi

İvana Sert: Göbeğinizi kimsenin gözüne sokmayın

Piyasaya yeni çıkarılan yumuşatıcının tanıtımını yapmak için Mudanya'da Sibel Dinçer'in evine konuk olan modacı İvana Sert, kilolu kadın ve erkeklere giyim konusunda önerilerde bulundu. Kilolu kadınlar ve erkeklerin nasıl giyinmeleri gerektiğini anlatan Sert, şöyle dedi:

"Bir kusur varsa bunun ortaya çıkarılmaması gerekiyor. Sadece kadınlar için değil erkekler için de söylüyorum. Eğer göbek varsa o göbeği kimsenin gözüne sokmayın. Yani göbeğin biraz kapatılması gerekiyor. Bayanın kolları eğer kalınsa uzun şeyler giymesi gerekir. Göbek varsa bol tişört giymesi gerekir. Korseler var, korse kullanmayı tavsiye ediyorum. Korse çok önemli. Kiloyu kapatmak ve ince göstermek için korse kullanın. Uzun boylu kadınlar çok yüksek topuklu ayakkabı giymemeli. Daha alçak topuklu ayakkabı kullanmasın. Eteklerin boyu uzun olabilir. Kısa boylu kadınlar ise uzun etek giymesin."

"TÜRK KADINI VÜCUDUNA GÖRE GİYİNMİYOR"

Türk kadınlarının vücutlarına göre giyinmediklerini anlatan Sert, "Moda sürekli değişiyor. Kombinler iyi ya da yanlış olabilir. Ama önemli olan vücuduna göre giyinmek. Mesela kadın saçını beğenmiyorsa tenine göre giyinmesini tesviye ediyorum. Esmer kadınlara daha canlı tonlar gidiyor. Sarışın kadınlara daha soft tarzında renkler yakışıyor" dedi.

Haberin Devamı

"BOL ET YİYİN"

Göbekli erkeklere tavsiyelerde bulunan Sert sözlerini şöyle sürdürdü:

"Göbekli erkekler hamur işinden uzak dursun. Bol bol spor yapsın. Bol bol et yiyin. Zaten eti herkes seviyor ve et kilo yapmaz. Mesela gömlek giyecekseniz üstüne başka bir şey giymeyin. Kat kat giymeyin. Ceket olursa onun da bir beden büyüğünü kullanın. O göbeği düz göstermek için."