Gazete Vatan Logo
Magazin İtalyan lezzetlerini Bodrum’a taşıdılar

İtalyan lezzetlerini Bodrum’a taşıdılar

İtalyan mutfağının gözdesi Serafina, Haziran ayında Bodrum’da yeni şubesiyle ve yenilikleriyle hizmet vermeye başladı. Damaklarda unutulmaz izler bırakan bir mönüyü de misafirlerine sundu. Mekanın sahibi Metin Şen yeni şubede dikkat çeken ayrıntıları anlattı.

İtalyan lezzetlerini Bodrum’a taşıdılar

Serafina’nın kuruluş hikayesi nedir?

2014 yılında Akmerkez’de ilk şubemizi açtık. İtalyan mutfağının en iddialı tatlarını, lezzet, konfor, sade ve özgün tarzımızla bir arada sunuyoruz. 2017 yılında ikinci şubemizi Vadistanbul’da, üçüncü şubemizi de 15 Haziran’da Bodrum Küçükbük’te açtık. Burada diğer şubelerimizden farklı olarak birkaç yenilikle hizmet vereceğiz.

Serafina Mare ne tür hizmetler veriyor?

Mekana tekne ile VIP ulaşım hizmeti ve teknelere yemek servisi veriyoruz. Ayrıca düğün gibi özel davetlere de ev sahipliği yapıyoruz. Doğuş Çabakçor ile her cumartesi gerçekleştirdiğimiz beach party ile misafirlerimize hem lezzet hem eğlenceyi bir arada sunuyoruz.

Serafina Mare’de ne tür müzikler çalacak?

Her cumartesi Doğuş Çabakçor beach party’de canlı performans sergiliyor. Salı ve cuma akşamları da Ali Sayar ile canlı performans sunuyoruz.

Salata çeşitlerine şaşıracaksınız

Bodrum’daki şubenizde nasıl bir mönü oluşturdunuz?

Üç ayrı mönü ile hizmet veriyoruz. Serafina, Serafina Mare ve Sophie. Serafina misafirlerinin bildiği mönümüze ek olarak, Serafina Mare’ya eklediğimiz yaz konseptinde özel lezzetler var. Wrap, sandviç ve salata çeşitlerine bolca rastlayacaksınız. Sophie için de yeni bir konsept oluşturduk. Mönüsünde deniz ürünlerinden kral yengeçleri, ıstakoz, istiridye ve havyarın ön planda olduğu farklı bir konsept sunuyoruz. İstanbul’daki şubelerimizde ise misafirlerimizin en çok tercih ettiği yemeklerimiz arasında ıstakoz ve mangolu spaghetti all’aragosta, tüm avokado severlerin tercih ettiği san pietro salatası ve di sofia pizzası yer alıyor.

Haberin Devamı

Mönüleri oluştururken ve hazırlarken nelere dikkat ediyorsunuz?

Mevsime göre mönüde ve reçetelerde değişiklikler yapıyoruz. Ürünlerin tazeliği çok özen gösterdiğimiz husus. En önemlisi de bir dünya markası olan Serafina markasının reçetelerine çok önem gösteriyoruz. Kaliteyi her zaman yukarıya taşımak için çalışıyoruz. Bu sebeple 6 ayda bir mönülerimizde değişiklik yapmaktayız.