Gazete Vatan Logo

İsveç güzelinden Obama'ya cevap

Obama’nın ‘ABD başkanı’ olarak son kez katıldığı Beyaz Saray Muhabirleri Derneği’nin geleneksel yemeğinde diline doladığı ‘potansiyel’ halefi Donald Trump’a eski İsveç Güzeli Camilla Hansson sahip çıktı.

İsveç güzelinden Obama'ya cevap

Barack Obama’nın ‘ABD başkanı’ olarak son kez katıldığı Beyaz Saray Muhabirleri Derneği’nin geleneksel yemeğinde diline doladığı ‘potansiyel’ halefi Donald Trump’a eski İsveç Güzeli Camilla Hansson sahip çıktı.

ABD Başkanı Barack Obama, geçen hafta gerçekleştirilen Beyaz Saray Muhabirleri Derneği’nin yemeğinde esprili bir konuşma yapmış, konuşmasında Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adaylarından emlak zengini Donald Trump’ı da sık sık anmıştı.

Kendi kendinin dış politika danışmanı olduğunu açıklayan Trump hakkındaki eleştirilerin yersiz olduğunu söyleyen Obama, “Trump’ın başkanlık için dış politika konularında eksiklerinin olduğunu söylüyorlar. Ama dürüst olmak gerek, kendisi yıllarını dünyanın dört bir yanındaki liderlerle geçirdi: İsveç Güzelİ, Arjantin Güzeli, Azerbaycan Güzeli…” demişti.

‘BELLİ Kİ ÇOK BAŞARILI’

Obama’nın bu sözlerine 2014 İsveç Güzeli Camilla Hansson yanıt verdi. Ülkesini 2014 Kainat Güzellik Yarışması’nda temsil eden Hansson, New York Post’a yaptığı açıklamalarda Trump’la tanıştığında ondan çok etki söyledi Hansson, “Belli ki çok başarılı bir adam. Etrafınızda olduğunuzda Trump’tan hoşlanacağınızı düşünüyorum çünkü o bulunduğu ortamda kontrolü sağlayan birisi” diye konuştu.

Haberin Devamı