Gazete Vatan Logo

İstifa ettiren ilişkiden dolayı pişman!

Evlilik dışı ilişki yaşadığı CIA Başkanı'nın istifasına neden olan kadın konuştu...

ABD’de Merkezi Haberalma Örgütü (CIA)Başkanı David Petraeus ile evlilik dışı ilişki kurarak istifa etmesine neden olan Paula Broadwell’in yaşanan olaylardan son derece üzgün olduğu bildirildi.

Broadwell’in, adının açıklanmasını istemeyen bir arkadaşı, kendi ailesinin ve skandala adı karışan diğer kişilerin ailelerinin karşı karşıya kaldığı sorunlar nedeniyle vicdan azabı duyan Broadwell’in hatasını telafi etmeye çalıştığını söyledi.

Petraeus’un 9 Kasım’da istifa etmesinin ardından medyanın ilgi odağı haline gelmesi üzerine kardeşinin Washington’daki evinde saklanan Broadwell, eşi Scott ve oğlu ile birlikte Kuzey Carolina eyaletindeki Charlotte kentinde bulunan evine döndü.

Broadwell çiftinin, arkadaşları ve komşularının kendilerine verdiği destekten son derece mutlu olduğunu belirtildi.

Florida eyaletinin Tampa kentindeki MacDill hava üssünde gönüllü irtibat subayı olarak görev yapan Jill Kelley’nin kimliği belirsiz bir kişiden aldığı tehdit mailleri ile şikayetini inceleyen Federal Soruşturma Bürosu (FBI), mesajların Petraeus ile evlilik dışı ilişki kuran Broadwell tarafından gönderildiğini ortaya çıkarmıştı.

FBI, Afganistan’da görev yaptığı sırada Petraeus’un biyografisini kaleme alan Broadwell’in bilgisayarında ve evinde bulunan gizli belgeler nedeniyle de soruşturma başlatmıştı.

Kelley’nin maillerini incelerken Afganistan’daki NATO Kuvvetlerinin Komutanı Gen. John Allen’dan gelen 20 binden fazla maili de ortaya çıkaran FBI’ın Pentagon’u bilgilendirmesi üzerine soruşturma genişletilmiş ve Gen. Allen ismi de skandala eklenmişti.

Haberin Devamı