Gazete Vatan Logo

İstifa etti!

Üniversiteli erkek öğrenci ile ilişkiye giren ve daha sonra şantaja maruz kalan astsubay istifa etti

ÇORUM'da üniversiteli erkek öğrenci ile ilişkiye giren ve daha sonra şantaja maruz kalan astsubay İ.A. görevinden istifa etti.

Eşcinsel ilişkiyle şantaj!

Samsun'daki Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü'nde okuyan 19 yaşındaki T.B. ile cinsel ilişkiye giren ve bu sırada gizlice görüntüleri çekilip, şantaj yapılan 3 kişiden birisi olan 30 yaşındaki astsubay İ.A.'nın olayı polise anlatması ardından kendisi hakkında askeri savcılar soruşturma başlattı. Astsubay İ.A., ani kararla görevinden istifa ederek dün ilçeden ayrıldı. Osmancık İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 1 çocuk babası, 30 yaşındaki Astsubay İ.A. bu olayın ardından ailesiyle birlikte Ankara'ya gitti.

Astsubay İ.A.'nın kendisinden 8 bin TL'nin ardından 10 TL daha istenmesi üzerine yaptığı ihbar üzerine tutuklanan üniversite öğrencisi T.B. ve arkadaşları 30 yaşındaki Mustafa Avcı, 29 yaşındaki Nurullah Erdem ile 36 yaşındaki Hüseyin Fırat'ın Çorum Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni olan A.Ş. ve hırdavatcı E.B.'yi de benzer yolla ilişki sırasında gizli görüntüleyip şantajla 8'er bin TL aldıkları belirlendi. Başka kişilerin de T.B.'nin tuzağına düşmüş olabileceğini göz önünde tutan ekipler soruşturmayı genişletti.

Haberin Devamı