Gazete Vatan Logo

İstek Belde ve P+M Team Yunanistan'ı salladı

İstek Belde ve P+M Team Yunanistan'ı salladı

Yunanistan’da her yıl Eylül ayında gerçekleştirilen klasik otomobil rallisi “Philpa International Rally”’nin 43.’sü 25-28 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Zorlu dağ etaplarının yer aldığı rallide 48 araç finişe ulaştı. İSTEK Belde Okulları ve Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in beraber katıldığı toplam 500 km’lik ralli, büyük çekişmeye sahne oldu.

Rallide, İSTEK Belde Okulları – P+M Team yarış ekibi toplam 3 araçla ülkemizi temsil etti. 1957 model Karmann Ghia Convertible ile yarışan Sinan Evman – Deniz Demirtaş ikilisi, E kategorisinde şampiyonluğu kucakladı.

1962 model Karmann Ghia Coupe ile yarışan Zeki Baştürk – Duygu Gündoğdu ekibi, F kategorisinde üçüncülük kupasını kaldırdı.

1959 model Karmann Ghia Coupe ile yarışan Yunus Üstün – Barış Enselioğlu ikilisi ise E kategorisini 5. sırada tamamladı.

En iyi yabancı ekip dalında birincilik ve ikincilik kupalarını kazanan da yine İSTEK Belde - P+M Team’den Zeki Baştürk – Duygu Gündoğdu ve Sinan Evman – Deniz Demirtaş çiftleri oldu.

Düzenlenen ödül töreninde, Türk ekibinden copilot Deniz Demirtaş, “Bu tarz organizasyonlar Türk-Yunan dostluğunu da pekiştiriyor. Çok başarılı bir organizasyondu. Başta Philpa Başkanı Dimitris Vernardakis olmak üzere, tüm Philpa ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Haberin Devamı