Gazete Vatan Logo
Magazin işte yeni Bond kızları!

işte yeni Bond kızları!

Ünlü casusluk serisi James Bond’un yeni film detayları açıklandı. Bond’u yine Daniel Craig’in oynayacağı filmde Bond kızları Monica Belluci ve Lea Seydoux olacak.

işte yeni Bond kızları!

YENİ FİLMDE MONİCA SÜRPRİZİ

‘Bond’ serisinin yönetmeni Sam Mendes, İngiltere’nin Buckingham kentindeki Pinewood Stüdyoları’nda düzenlenen tanıtım toplantısında, serinin 24. filminin ‘Spectre’ adıyla gösterime gireceğini açıkladı. Daniel Craig’in dördüncü kez ünlü ajanı oynayacağı filmde, İtalyan oyuncu Monica Belluci ile Fransız aktris Lea Seydoux’un “Bond kızları” olarak izleyici karşısına çıkacak.

2015’İN SONUNDA VİZYONDA

Yeni filmin kadrosunda “Django Unchained” filmlerindeki performansıyla iki kez Oscar’a layık görülen Christoph Waltz da kötü adam olarak yer alıyor. İngiltere’deki Pinewood Stüdyoları’nın yanı sıra Fas, Meksika ve Avusturya’da çekilecek film, İngiltere’de 23 Ekim 2015’te gösterime girecek. Seri 2012’de 50’nci yılını kutlamıştı.

BOND’UN YENİ OTOMOBİLİ...

Christoph Waltz, yeni filmde Bond’a savaş açan kötü adam olarak karşımıza çıkacak. Bond’un yeni otomobili Aston Martin DB10 da tanıtıldı...

2006’da ‘Casino Royale’ filminde James Bond’u canlandıran Daniel Craig, ‘Quantum of Solace’ ve ‘Skyfall’ filmlerinde de oynamıştı.

Haberin Devamı