Gazete Vatan Logo

İşte yaralıların isim listesi...

Patlamada 20 kişi öldü; 117 kişi yaralandı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü patlama olayının haber alınmasından sonra bölgeden, 26 adet 112 ambulansıyla, 8'i ağır 68 yaralının hastanelere taşındığı bildirildi. Açıklamada, 'Saat 12.00 itibarıyla 112 Ambulanslarıyla toplam 8'i ağır 68 yaralı hastanelere taşınmıştır' denildi. Ancak ambulansların olay yerine gelmeden önce vatandaşların da bazı yaralıları hastaneye götürdükleri belirtildi. Böylece patlama olayında toplam 117 vatandaşın yaralandığı belirlendi.

'17 kişinin de ölü olarak olay yerinden taşındığı' belirtilen açıklamada, patlamanın ardından ambulanslarla Bezm-i Alem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesine 9, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine 12, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine 10, Bayrampaşa Devlet Hastanesine 30, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine 4, Bağcılar Devlet Hastanesine 2 ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine 1 yaralının sevk edildiği ifade edildi.

ÖZEL ESENLER HAYAT HASTANESİ
Özel Esenler Hayat Hastanesi'ne kaldırılan 26 yaralı; Levent Coşkun, Turgay Minus, Sabriye Kadakal, Canan Taş, Osman Doğan, İsmail Kaboğlu, Mesut Karas, Erol Türkan (Yoğun Bakımda), Hüseyin Yılmaz, Mehmet Salih Çulcu (Ameliyatta), Kadir Demirbiler, Osman Duman, Mustafa Aydın, Fatih Yılmaz, Mücahit Yılmaz, Mehmet Dedek, Fatih Yılmaz, Bedir Şen, Levent Coşkun, Mehmet Engin, Yavuz Özen, İskender Mutlu, Ömer Özen, Fırat Doğan, Ayhan Bozdağlı ve Lütfi Tanrıöver. Bu yaralılardan Sabriye Kabakal ve İskender Mutlu, göz hastanesine sevk edildi.

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 10 yaralı; Hamit Tetik, Resul Sönmez, Arap Akbulut, Yasin Dinçer, Taniye Kılıç, Halil Unutmaz, Hilmi Haylamaz, Satılmış Haylamaz, Ahmet Yıldız ve Sevdat Çelik.

VAKIF GUREBA HASTANESİ
Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 10 yaralı; Ali Yılmazer, Fırat Danış, Selahattin Dükan, Yusuf Dükan, Refik Yılmaz, Rasim Münir, Taner Karakılçık, Adem Sarı, Rıfat Akarsu ve Ümit Güçtekin.

HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Öte yandan, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne şu ana kadar kalırılarak tedavi altına alınan 6 yaralının bulunduğu belirtildi. Bu yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ifade edildi. Yaralı yakınları ise hastanelere akın etti. Hastaneye yaralıların getirilmeye devam ediyor.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 68 YARALI TAŞIDI
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden, 112 ambulanslarıyla, 8'i ağır 68 yaralının hastanelere taşındığı bildirildi. Yapılan yazılı açıklamada, Zeytinburnu'nda meydana gelen patlamanın ardından, bölgeye 26 ambulansın sevk edildiği kaydedildi. Açıklamada, 'Saat 12.00 itibarıyla 112 Ambulanslarıyla toplam 8'i ağır 68 yaralı hastanelere taşınmıştır' denildi.
'17 kişinin de ölü olarak olay yerinden taşındığı' belirtilen açıklamada, patlamanın ardından ambulanslarla Bezm-i Alem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesine 9, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine 12, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine 10, Bayrampaşa Devlet Hastanesine 30, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine 4, Bağcılar Devlet Hastanesine 2 ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine 1 yaralının sevk edildiği ifade edildi


PATLAMADA HAYATINI KAYBEDENLER
20 kişiden ikisinin isimleri Ünver Vural ve
Halit Altan.

YARALILARIN İSİMLERİ ŞÖYLE:
Nazan Akbulut
Tevriz Akbulut
İlhan Nizli
Mustafa Aydoğan
Nuriye Şahin
Ramazan Kaçi
Hasan Altay
Kamuran Koç
Sedat Onuş
Selçuk Aydoğan
Refik Yılmaz
Taner Karakılıç
Ali Yılmazer
Selahattin Dukan
Yusuf Dukan
Rasim Mümin
Fırat Danış
Fırat Akarsu
Ümit Güçtekin
Adem Sarı
Kazım Karadeniz
Mehmet Ülger
Necmettin Küçükyıldız
İsmail Kaya
Nurullah Karabarutçu
Refik Yılmaz
Halit Altan
Mahmut Aktaş
Ahmet Aktaş
Enes Aslanbay
Ahmet Kartal
Fatih Dikmen
Öznur Güneş
İbrahim Akkoç
Menderes İnal
Mert Ortaç
Nur Tekin Yılmaz
Kemal Serin
Serkan Tabaklar
Orhan Yıldız
Abdülkadir Ersöz
Çiğdem Sicimoğlu
Reşit Sicimoğlu
Murat Sarsıklı
Enis Bakır
Yıldız Sevim
Gökhan Bekcan
Eyüp Sülük
Serdar Gönül
Ercan Han
Hüseyin Güler
Gamze Ilık
Ersin Ulusal
Mahmut Kara
Ergül Kara
Ramazan Çelik
Mehmet Çulcu
Yücel Gürbüz
Hasan Rahmi Özkarayol
Kenan Özender
Şükrü Gündüz
Erol Güzeloğlu
Yaşar Küçükyıldız
Servet Aydoğan
Erhan Altun
Uğur Önger
Sedat Çelik
Satılmış Haylamaz
Hamit Tetik
Tahile Kılıç
Halil Unutmaz
Hilmi Haylamaz
Ahmet Yıldız
Yasin Dinçer
Arap Akbulut
Mesut Sönmez
İsmail Turgut
Murat Çağlar
Levent Coşkun
Turgay Minuz
Sabriye Kadakal
İskender Mutlu
Canan Taş
İsmail Kanoğlu
Osman Doğan
Mesut Karas
Erol Türkan
Hüseyin Yılmaz
Mehmet Salih Çulcu
Mücahit Yılmaz
Fatih Yılmaz
Bedir Şen
Levent Coşkun
Mehmet Engin
Yavuz Özen
Murat Özen
Ömer Özen
Fırat Doğan
Ayhan Bozdağlı
Lütfü Tanrıöver
Murat Bayındır
Kadir Demirdiler
Osman Duman
Mustafa Aydın
Mehmet Dedek
Sezgin Bayrak
Gani Alıç
Ceyhan Kalaycı
Hatice Aydın
Süleyman Ahmet
Gündoğdu
Fikri Aydoğmuş


Haberin Devamı