Gazete Vatan Logo

İşte Porsche Design Huawei Mate 20 RS

Porsche ve Huawei işbirliğinde tasarlanan yeni Porsche Design Huawei Mate 20 RS'i tanıttı.

İşte Porsche Design Huawei Mate 20 RS

Porsche Design ve Huawei Tüketici Elektroniği Grubu, aralarındaki iş birliğiyle yaratılan en yeni lüks mobil cihaz olan Porsche Design Huawei Mate 20 RS Serisi akıllı telefonu tanıttı. Porsche Design Huawei Mate 20 RS, seçkin ürün serisine katılacak olan dördüncü mobil cihazı olarak, öncüleri tarafından geleneği devam ettiriyor ve en son teknolojiyi ödün vermeyen tasarımıyla harmanlıyor.

Porsche Design Huawei Mate 20 RS yarış şerit motifleri tamamen doğal deri ve cam ile bir araya getirilerek geliştirildi. Cihazın arka tarafında dikey olarak hizalanan benzersiz tasarım, anında fark edilebilen sportif, çarpıcı bir kontrast sağlıyor. Deri kenarları, Porsche Design ve Huawei'yi harekete geçiren tüketici merkezli bir kültürü simgelerken tasarıma doğal, kişisel bir dokunuş katıyor. Ayrıca, cihaza daha lüks bir görünüm kazandırıyor. Mükemmel yuvarlak kenarlarla birlikte, yumuşak doğal deri, tam kontrol hissini uyandıransağlam, ergonomik bir tutuş ve üstün bir dokunuş sağlıyor. Porsche Design Huawei Mate 20 RS'nin tasarımına entegre edilmiş el yapımı yarı anilin üst derisi, günlük kullanımın yıpranmasına ve aşınmasına karşı dirençli, yumuşak ancak oldukça dayanıklı.

Haberin Devamı

YÜKSEK PERFORMANS

Porsche Design Huawei Mate 20 RS, 7nm işlemiyle üretilen yüksek performanslı Kirin 980 yonga seti ile çalışıyor. Dual-NPU ile yeni Kirin yonga seti, akıllı telefonun yüksek performanslı ve son teknoloji güç verimliliği arasında mükemmel bir denge sağlamasına olanak tanıyor. Kirin 980, aynı zamanda Cortex-A76 tabanlı yüksek performanslı çekirdeği kullanan dünyanın ilk ticari SoC'sidir. Cortex-A76 tabanlı çekirdekler, yüksek hızlı Cortex-A55 çekirdekleriyle uyumlu çalışarak, hızlı bir performans sergilemektedir. Bu arada, Mali-G76 GPU, tüm kullanım durumları için maksimum grafik performansı sağlıyor.