Gazete Vatan Logo
Magazin İşte Merve Boluğur'un yeni aşkı

İşte Merve Boluğur'un yeni aşkı

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile boşanan Merve Boluğur magazin gündemine bomba gibi düştü! Güzel oyuncunun yalnızlığı sadece 4 ay sürdü! Geçtiğimiz günlerde kendisine gelen çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Merve Boluğur’un yeni sevgilisinin kim olduğu belli oldu. İşte güzel oyuncunun yeni aşkı…

İşte Merve Boluğur'un yeni aşkı

Merve Boluğur ile geçtiğimiz ay boşanan Murat Dalkılıç, ayrılığın ardından Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamış ancak ikili ilk zamanlar bu iddiaları yalanlamıştı. Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in doğum gününde ilk kez yan yana görüntülenen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel daha sonra aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

YALNIZLIĞI 4 AY SÜRDÜ

Dört aydır yalnız olan Merve Boluğur ise şu sıralar iş adamı Emir Aydemir ile yakınlaşmaya başlamış. Hatta geçenlerde İstinye'deki evinde yakın dostlarına verdiği yemekte Emir Bey de varmış.

GİZLİ TUTUYORLAR

Merve Boluğur arkadaşlarına yeni ilişkisi hakkında şunları söylemiş: "Birbirimizi tanıma aşamasındayız. Bu yüzden gizli tutmaya çalışıyoruz."

ÇİÇEKLER SEVGİLİDEN

Bu arada Merve Boluğur'un, Instagram sayfasına koyup altına İngilizce 'Love it' (Bunu sevdim) yazdığı çiçekler de Emir Aydemir'den gelmiş. Oyuncunun son zamanlardaki imaj değişikliği de mutluluğunun belirtisiymiş. (Posta)