Gazete Vatan Logo

İşte LG G7'nin ilk detayları!

LG, yeni amiral gemisi modeli için çalışmalar şimdiden başladı. LG G6'nın ardından şirketin gelecek yıl piyasaya sürmesi beklenen amiral gemisi modeli LG G7 ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.

İşte LG G7'nin ilk detayları!

LG, G6'nın ardından diğer amiral gemisi V30 üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırdığını ve V30'da OLED teknolojisini kullanabileceğini sizlere daha önce aktarmıştık. Firmanın gelecek yıl piyasaya sürmesi beklenen yeni amiral gemisi modeli LG G7 ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.

LG'nin G7'de Qualcomm ile anlaşmaya giderek Snapdragon 845 işlemciyi kullanacağı söyleniyor. Cihazın, Snapdragon 845 ile artırılmış ve sanal gerçeklik uygulamalarının ihtiyaç duyduğu gücü karşılayacağı ve diğer uygulamalarda da üst düzey bir performans sergileyeceği belirtiliyor.

LG, bu yıl piyasaya sürdüğü amiral gemisi modeli LG G6’da ne yazık ki Snapdragon 835 yerine Snapdragon 821 kullanılmak zorunda kalmıştı. Bunun altında Samsung’un Snapdragon 835’lerin büyük bir bölümünü kendi cihazlarında kullanması ve bu yüzden yaşanan tedarik sorunu yatıyordu.

LG aynı zamanda yaptığı açıklamada Snapdragon 821 işlemcinin Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Xperia XZ Premium'da bulunan Snapdragon 835’e göre daha stabil olduğunu iddia etmişti.

Haberin Devamı

LG'nin Qualcomm ile G7'de kullanmak üzere yeni nesil işlemciler için anlaşmaya varıp varamayacağını hep birlikte göreceğiz.