Gazete Vatan Logo

İşte iPhone 5S ve iPhone 5C''nin Gold fiyatları!

Gold, yeni iPhone modelleri 5s ve 5c’nin Türkiye’deki ilk resmi satışına başlıyor.

İşte iPhone 5S ve iPhone 5C''nin Gold fiyatları!

Apple geçtiğimiz haftalarda yeni iPhone modelleri 5S ve 5C''yi duyurmuştu. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Gold, iPhone ailesinin en hızlı üyesi 5S ve en renkli üyesi 5C’nin Türkiye’deki ilk resmi satışını gerçekleştirmek üzere gün sayıyor. Teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği iPhone 5s ve iPhone 5c, 1 Ekim Salı günü, ön siparişsiz ve hemen teslim olarak Gold mağazalarında satışa sunulacak.

Gold Pazarlama Müdürü Kılınç Orhan Erdemir, “Geçtiğimiz yıl iPhone 5 ve New iPad’i de Türkiye’de resmi olarak satışa sunan ilk teknoloji marketi olmuştuk. İlklerin öncüsü olma geleneğimizi bozmadık” diyerek ürünlerin fiyatları hakkında şu bilgileri verdi:

“iPhone 5s (16 GB) ilk olarak siyah renk seçeneğiyle 2.799 TL’den (KDV dahil) satışa sunulurken; iPhone 5c (16 GB) yeşil, mavi, sarı, pembe ve beyaz renk seçenekleriyle 2.099 TL’ye (KDV dahil) satılacak. Gold’da birçok kredi kartına 12 taksit seçeneği ile satışa sunulacak yeni iPhone’lara ilk sahip olanlar, diledikleri operatörün SIM kartını takarak telefonlarını kullanmaya başlayabilecekler.”

Haberin Devamı



KAYNAK : Teknolojioku.com - İşte iPhone 5S ve iPhone 5C''nin Gold fiyatları!

Xperia Z1 ve Xperia Z Ultra şaşırtan ekran karşılaştırması!