Gazete Vatan Logo

İşte düşen özel jetteki Mina’nın yedi arkadaşı

Mina Başaran, geçen yıl nişanlandığı Murat Gezer (yanda) ile 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda evlenecekti. Genç çiftin düğün davetiyeleri bile hazırdı.

İşte düşen özel jetteki Mina’nın yedi arkadaşı

Sinem Akay İtalya’da moda eğitimi aldı

İstanbul doğumlu Akay, Saint Joseph

Fransız Lisesi’nden mezun oldu. Ardından İtalya’da moda üzerine eğitim veren Polimoda Firenze’de yüksek öğrenimini yaptı. Moda ve giyim sektöründe çalışıyor.

Burcu Urfalı çift dal mezunu tasarımcı...

İstanbul Teknik Üniversitesi tekstil ve moda tasarımı bölümünde başladığı eğitimini, çift diploma programı ile Fashion İnstitute of Technology New York’ta 2011 yılında tamamladı. Mezun olma projesi ile ‘Critic’s Award’ alan ilk Türk öğrenci oldu. Daha sonra İstanbul’a dönen Urfalı tasarımcı Hakan Yıldırım ile çalışmaya başladı. 2015 yılında Bug Uniform adında kendi şirketini kuran Urfalı, kurumsal firmaların personellerine üniforma tasarımı ve üretimi yapıyor.

Liana Kalma’nın internet şirketi var..

İstanbul doğumlu olan Kalma, Saint Pulcherie Lisesi’nden sonra Koç Üniversitesi’ne gitti. Ardından da internette satış yapan Lilyandrarose şirketini kurdu.

Jasmin Baruh Siloni mücevher tasarımcısı

İstanbul doğumlu olan Siloni, Hisar Okulları’nı bitirdikten sonra Koç Üniversitesi’ne gitti. Ardından ise mücevher tasarımcısı olarak çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

Ayşe And New York’ta psikoloji okudu

İstanbullu olan And, Saint Benoit Lisesi’ni bitirdi. Ardından New York Ackerman Institute’yi bitirdi ve Türkiye’de psikolog olarak çalışmaya başladı.

Aslı İzmirli, kendi mücevher şirketini kurdu

İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunu olan Aslı İzmirli, mücevher tasarımcısı. Son olarak İzmia Jewelry adlı kendi şirketini kurdu.

Bursalı Zeynep Coşkun’un ailesi yıkıldı

Bursa’da Toyota Akkoyunlu Şirketinin sahibi iş adamı Orhan Coşkun’un kızı olan Zeynep Coşkun da Mina Başaran’ın en yakın arkadaşları arasındaydı.