Gazete Vatan Logo

Haftalık burç yorumlarına nereden ulaşabilirim?

Burç yorumları üç farklı konuda yorumlanmaktadır. Haftalık, günlük ve aylık olarak ulaşabileceğiniz burç yorumlarına online olarak ulaşabiliyorsunuz. Burç yorumlarına haberimizden erişebilirsiniz.

Haftalık burç yorumlarına nereden ulaşabilirim?

Herkes belli bir ayda belli bir zamanda doğmuştur. Doğdukları tarihe göre herkesin belli bir doğum tarihi olur. Bu tarihler arasında vatandaşlar belli bir burçlara ait olurlar. Gök cisimlerinin gökyüzünde bir isimleri vardır. Her gök cisminin dünya üzerinde bir burca hitap ettiği belirtilir. On iki ay on iki gök cismi ve de on iki tane burç vardır. Burçların her biri belli bir ayı simgeler. Simgelemiş oldukları bu aylar ile herkes bir burca sahip olur. Burçlar kişiden kişiye doğum tarihlerine göre ayrılırlar. Buna göre herkesin bir burcu oluşur. Yılın belli zamanlarında ayın 20 ile 21’i arasında burçlar değişir. Burç kavramı aslında yıllar önce ortaya çıkan kavramlardan biridir. Burçlar belli bir düzene göre ve tarihe göre sıralanır. Bizler de bu burçlara göre bazen hayatımızda yer veririz. Herkes belli bir burca ait olduğu için kendi burçlarına göre bir yorum bulabilirler. On iki tane bulunan burçların hepsinin kendine göre bir yorumu vardır. Bu yorumlar vatandaşlar tarafından merak edilen burç yorumlarıdır. Aylık, günlük olarak burçların yorumları vardır. Bizler de burç yorumlarını gazetelerden, dergilerden öğrenebiliriz. Üstelik artık cep telefonlarına indirilen uygulamalar sayesinde daha hızlı ve daha güncel bir şekilde burç yorumlarına ulaşabilirsiniz. Akıllı telefonlarınıza indirecek olduğunuz uygulamalar ile her gün günlük olarak burç yorumunuzdan haberdar olabilirsiniz. Peki ya burç yorumları ne kadar doğru, burçlar nasıl yorumlanır gibi soruların cevabını merak ederseniz. Bu nedenle burçlar nasıl yorumlanır öğrenmek isterseniz yazımızı okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gök cisimlerinin hareketlerine göre bir oluşturdukları yol vardır. Bu oluşturmuş oldukları yollara göre de burçlar yorumlanır. Her burcun bir gezegeni vardır. Bu gök cisimleri güneşin etrafında dizilidir. Bu dizimi dün geçtikçe zamanla yer değiştirir. Bu yer değişimi ile de burçların kendilerine göre bir yorumu doğar. Bu yorumları ile de burçların okuyucuları ortaya çıkar. Gök bilimine astronomi adı verilir. Belirlenen isteyene göre ise de burç yorumu dersleri verilir. Astronomi adı verilen bu bilimin burç yorumunu yapan kişilere ise astroloji adı verilir. Dünya da gezenlerin durumlarına göre burç yorumlarını yapar. Geçmiş zamanlar da her millet kendilerine göre belli bir burç araştırması yapmıştır. Gök cisimlerinin hareketleri ile elde edilen sonuçlar tüm dünya üzerinde yaşayan milletler için ortak olduğu gözlemlenmiştir. O günden bu güne kadar da burç yorumlarına inanılmaktadır. Tabi ki yine de bu kişilerin kendi düşünceleri ile ilgilidir. Sırası ile burçlar şu şekildedir: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olmak üzere on iki tane burç vardır. Bu on iki burç kişilerin doğum tarihlerine göre sınıflandırılır. Bu nedenle burç tarihleri doğum günlerimiz ile ilişkilidir.

Haberin Devamı