Gazete Vatan Logo
Magazin İşte Bu Tarz Benim yarışmacılarının özgeçmişleri

İşte Bu Tarz Benim yarışmacılarının özgeçmişleri

Acun Ilıcalı'nın büyük umutlarla transfer ettiği Bu Tarz Benim Yarışması her gün saat 16.00'da TV 8 ekranlarında. Bu Tarz Benim Yarışmacılarının özgeçmişlerini sizler için bir araya getirdik. İşte Bu Tarz Benim yarışmacılarının özgeçmişleri...

28 Ocak akşamı ekrana gelen Bu Tarz Benim yarışmasında günün birincisi Maria Surina oldu. Maria Surina Bu Tarz Benim jürisinden 1000 lirayı bu kıyafetle aldı. Bu Tarz Benim Yarışması iki kanalda birden yayınlanmaya devam ediyor.

Bu Tarz Benim yarışmasının en favori ismi hiç şüphesiz Nazlı Hamarat oldu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın kardeşi ile kısa süreli evlilik yaşadığı iddia edilen Nazlı Hamarat en fazla merak edilen isim.

Bu Tarz Benim yarışmasının TV8 kanalındaki yayınında günün birincisi belli oldu. 28 Ocak gününün birincisi yarışmanın en güzel kızlarından Maria Surina oldu. Bu Tarz Benim 'de bol yıldızlı bir gün yaşandı. Sadece Gülşah, Gökçe ve Almila yıldız alamayan isim oldu. Eleme gecesine son iki gün kala 1000 liralık çeki kazanan ismi jüri üyeleri belirledi. Bu Tarz Benim jürisi ilk kez hiç tartışmadan günün birincisinin Maria Surina olduğunu duyurdu. Maria Surina çeki kazandığını öğrenince çok şaşırdı ve 'İnananamadım' dedi. İşte TV 8 ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim Yarışmacılarının özgeçmişleri:

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

nazlı hamarat kimdir27 YAŞINDA İSTANBUL DOĞUMLU. 3 YILLIK EVLİ. HER DAKİKA HER AN SINIRSIZ ALIŞVERİŞ YAPABİLİRMİŞ. KENDİ TASARIM MARKASINA SAHİP OLMAK İSTİYORÇ ANNESİ VE BABASININ ÇOCUĞU OLMAMIŞ YILLARCA VE 25 SENE SONRA DOĞMUŞ NAZLI O YÜZDEN KENDİSİNE MUCİZE BEBEK DİYOR. 8 SENE ÖNCE ANNESİNİ KAYBETMİŞ.SANAT CAMİASINA GİRMİŞTİ ZAMANINDA BİR ŞARKI ÇIKARDI AMA KENDİSİNİN HAZIR OLMADIĞINI DÜŞÜNÜP VAZGEÇMİŞ BU EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI.

GÖKÇE MARKAL KİMDİR?

Gökçe Markala Kimdir? Bu Traz Benim Yarışması19 YAŞINDA İSTANBUL DOĞUMLU. ÇOĞU ZAMAN ROMANTİK TARZDA GİYİNİYORMUŞ. FRANSIZ KADINLARIN TARZINI BEĞENİYOR. HAFTADA 1-2 GÜN MUTLAKA ALIŞVERİŞE ÇIKIYORMUŞ. YÜZÜNÜ BEĞENİYOR AMA AYAKLARINI BEĞENMİYOR. PARAYI KAZANIRSA BİR KISMIN SOKAK HAYVANLARI İÇİN HARCAYACAKMIŞ BİR KISMINI DA EĞİTİMİ İÇİN KULLANMAK İSTİYOR. İYİ BECERİLERE SAHİP BİR OYUNCU OLMAK İSTİYOR. DAHA MUTLU BİRİ OLMAYI İSTERMİŞ. DEĞİŞİM KORKUSU YÜZÜNDEN DAHA FAZLA MUTLU OLMA ŞANSINI KAYBEDİYORMUŞ ???? 40-50 ÇİFT AYAKKABISI VARMIŞ GENİŞ BİR GARDIROBU VARMIŞ AMA YİNE DE GİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORMUŞ.

ZEYNEP ÖZTÜRK KİMDİR?

31 YAŞINDA. ETİLER’DE KENDİ BUTİĞİ VAR VE KENDİ BUTİĞİNDEN GİYİNİYOR. zeynep öztürkESKİDEN ANNESİYLE ÇOK ALIŞVERİŞ YAPIYOR DİYE TARTIŞIYORMUŞ. BUTİK AÇTIK, RAHATLADIM DİYOR. YÜZÜK KULLANMAYI SEVİYOR. BURUN ESTETİĞİ YAPTIRMIŞ, İYİ BİR MODACI OLMAK İSTİYOR. KAZANDIĞI PARAYLA İŞİNE YATIRIM YAPMAK İSTİYOR. ETİLER’DE YAŞIYOR, ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BEĞENMEDİĞİ BİR YERİ YOKMUŞ.

GÜLŞAH YANAŞ KİMDİR?

GÜLŞAH YANAŞ KİMDİR?21 YAŞINDA. FOTOĞRAFÇILIK OKUMUŞ, AMA ŞUAN ÇALIŞMIYOR. BÜTÜN PARASINI SON KURUŞUNA KADAR ALIŞVERİŞE YATIRIYOR. GÖZLERİNİ BEĞENİYOR, BASENLERİNDEN MENUN DEĞİL. KENDİNİ HÜLYA AVŞAR’IN GENÇLİĞİNE BENZETİYOR. AT BİNİYOR. BABASIYLA FARKLI BİR İLİŞKİSİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR. HAYATINDA DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİ 3 ŞEY: ANNESİ, GÜÇLÜ KARAKTERİ, KISA BOYU. İYİ BİR ANNE VE EŞ OLMAK İSTİYOR. ÖDÜLÜ KAZANIRSA NE YAPACAĞINA O ZAMAN KARAR VERECEKMİŞ.

MARİA SURİNA KİMDİR?

26 YAŞINDA TÜRKMENİSTANLI. ANKARADA HUKUK BÖLÜMÜNDE OKUYORMUŞ.MARİA SURİNA KİMDİR? HEDEFİ AVUKAT OLMAKMIŞ. EN BÜYÜK HAYALİ GÜZEL BÜYÜK BİR AİLE KURMAKMIŞ. ALIŞVERİŞLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN YAPMAYI SEVİYORMUŞ. EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI OKULA ARA VERMEKMİŞ. 40 ÇİFT AYAKKABISI VAR. BÜYÜK ÖDÜLÜ KAZANIRSA YURTDIŞINDA EĞİTİME HARCAMAK İSTİYORMUŞ.

GÜLNİHAL CANDAN KİMDİR?

Kendisine ‘Nihal’ diye hitap edilmesinden hoşlanıyor. 19 yaşında ve Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyor,NİHAL CANDAN KİMDİR? hayali de avukat olmak. Alışverişine ayda ortalama 1000 lira harcıyor. Göğüslerini beğenmiyor ancak yüzü ve beli en beğendiği bölgeleri. Halhal ve bileklikler en sevdiği aksesuarları. Kiviye alerjisi var.

MELİSA ŞAHİN KİMDİR?

25 yaşında ve ayda ortalama 10 bin liralık alışveriş yapıyor. Geçimini sunuculuk ve mankenlik yaparak sağlıyor. Kendisinin çok dobra bir karakter olduğunu iddia ediyor. Giyim tarzı olarak Amerikan eklollerini seviyor. Hayali ise sokak hayvanlarını ücretsiz tedavi eden bir veteriner kliniği açmak.

DERYA YARAR KİMDİR?

23 yaşında ve İstanbul’da yaşıyor. Hostes olmak istiyor. Aylık alışverişine ortalama 1200 lira harcıyor. Bacaklarını beğenmiyormuş ancak en beğendiği yeri gözleri. Saçlarında, evinden ve okuduğu bölümden memnun değil. Ailesinin yaşadığı maddi sıkıntıları sonlandırmak için büyük ödülü kendisine hedef koymuş. Hayatta asla yapmam dediği şey ise süper mini etek giymek.

MELİSA ÇELİKER KİMDİR?

20 yaşında ve İstanbul’da yaşıyor. Rahat ve iyi hissettiği parçaları tercih ediyor.MELİSA ÇELİKER Aylık ortalama 1500 liralık alışveriş yapıyormuş. En sevdiği renk kırmızı. Çocukluk kahramanı annesiymiş fakat halası da en büyük figürü olmuş. Başarılı bir oyuncu ve şef olmak istiyor. Omuzlarını çok beğeniyor fakat bacaklarını hiç beğenmiyor. Daha önce Pis Yedili dizisinde rol aldı.

GÜLAY HANÇER KİMDİR?

32 yaşında ve Viyana doğumlu. Ayaklarını beğenmiyor fakat vücudunda en beğendiği yeri kaşları. Çocukluk kahramanı Türkan Şoray’mış. 2 ay önce çok ülkesini özlediği için ailesinden habersiz Türkiye’ye taşınmış ve arkadaşının teyzesinde kalıyor. Hedefi, para kazanıp bir ev tutmak ve ailesine para yardımında bulunmak. 130 çift ayakkabısı varmış ve Viyana’da doğup büyüdüğü için farklı ve zevkli bir tarzı olduğuna inanıyor.

ALMİLA KURUOĞLU KİMDİR?

19 yaşında ve rahatlığa önem veren bir giyim tarzı var. Ucuz alışverişler yapmayı seviyor. ALMİLA KURTOĞLU15 parçayı 50 TL’ye aldığı bile oluyormuş. Saçlarını, okulunu ve arkadaşlarını değiştirmeyi seviyor. Hayatta en korktuğu şey arı. Hayatta asla yapmam dediği şey ise; lokum yemek.

NAZLI SULTAN YAYLA KİMDİR?

25 yaşında ve Beren adında 3 yaşında bir kızı var. Aslen Mersinli. Siyah rengi çok seviyor ve küpelerinden vazgeçemiyor. Ellerini beğeniyor ama kollarını beğenmiyor. Dünya mutfağını öğrenip bir restoran açmak istiyor. Utangaç bir yapısı varmış bunu değiştirmek istiyor. Gezmeyi çok seviyor ve dünyadaki bütün ülkelere gitmek istiyor hatta aya bile gitmek istermiş. Kızına çok düşkün bir anne. En büyük çılgınlığı uçaktan paraşütle atlamakmış.

ÖZDEN CERRAHOĞLU KİMDİR?

23 yaşında İskenderunlu ve İstanbul Beşiktaş’ta yaşıyor. Moda eğitimi almış. Stiletto’dan vazgeçememiş. Bacaklarını beğeniyor ama kulaklarından memnun değil. Kendi markasını oluşturmak ve bir de butik pastane açmak istiyor. Geçmişte en çok üzüldüğü olaylar; Amy Winehouse’un ölümü, Leonardo Di Caprio’nun ödül alamamasıymış. Tarzının farklı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini iddia ediyor.

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?

28 yaşında, kabin memuru fakat şu an çalışmıyor. Sade ve şık giyinmeyi seviyor. Annesiyle kıyafet ve alışveriş yüzünden tartıştığı oluyormuş. Anne ve babası ayrıymış ve yıllardır babasını görmemiş. Nerede olduğunu bile bilmiyormuş. Burnundan estetik olmuş. Türkan Şoray taklidi yapabiliyormuş. Ödülü kazanırsa bir kısmıyla yardım yapıp kalan kısmını da annesine verecekmiş.

Haberin Devamı