Gazete Vatan Logo

İşte Bu Ev, O Ev!

Hani küçükken resmini çizdiğiniz bir ev vardı.

Bahçesinde ağaçlar, çiçekler ve güven içinde oynayan çocuklar…

İşte o ev, KALEKENT’te!

100.000 metrekarelik geniş arazisinin 73.000 metrekaresi özel tasarlanmış peyzaja ayrılan bir kent... Yemyeşil doğaya eşlik eden süs havuzları, japon köprüleri ve fıskiyeler, şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir yaşam. Site içinde mağazalar, sosyal alanlar, açık ve kapalı yarı-olimpik yüzme havuzları, koşu parkurları, spor kompleksi, Türk hamamı, sauna, kreş…

İyi bir yatırım, huzur dolu bir yuva…

1+0, 1+1, 1+2, 1+3 ve 1+4 daire seçeneklerinden biri mutlaka yıllardır hayalini kurduğunuz ev! 1471 daire ve 32 mağazaya evsahipliği yapacak olan Kalekent'te daire fiyatları 106 bin TL'den başlıyor, 565 bin TL'ye varıyor. Bunlar lansmana özel, indirimli fiyatlar. Ancak Kalekent'in avantajları sadece fiyatla sınırlı değil. %25 peşinat, 48 ay vade seçeneği ve %1 KVD uygulamasıyla evsahibi olmak için Kalekent kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor! Proje 2015 yılında her şeyiyle tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

Haberin Devamı

Tamamlandığında büyük kazanç sağlayacak!

Hızlı ve planlı bir gelişim içinde olan Beylikdüzü'nde, beklentileri yükseltme hedefiyle tasarlanan Kalekent, sahipleri için iyi getirili bir yatırım... 8 katı geçmeyen bloklarla ferah bir yaşam alanı sunan sitenin %73'ünün yeşil alana ayrılması projeyi benzerlerinden ayırıyor, hem yaşam hem de yatırım açısından rakipsiz bir konuma taşıyor.