Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim'in elenen ismi kim oldu? (19 Mart Pazar)

TV8'in severek izlenen yarışması İşte Benim Stilim'de dün eleme heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim 19 Mart haftanın finalinde en düşük puanı alarak yarışmaya veda eden isim kim oldu? İşte Benim Stilim finalinden tüm merak edilenler...

İşte Benim Stilim'in elenen ismi kim oldu? (19 Mart Pazar)

İşte Benim Stilim'de dün eleme heyecanı yaşandı. "Defile Yıldızı" konseptine uyarlanmış bir yarışma gerçekleşti ve en düşük puanı alanlar Bahar, Deniz ve Niran oldu. Jurinin ortak kararıyla yarışmaya Niran Yalaz veda etti. Bu gelişmenin üzerine Niran Yalaz kimdir sorusu da araştırılmaya başlandı. İşte tüm cevaplar...

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve konuk jüri Kerimcan Durmaz ile İşte Benim Stilim Haftanın Finali 19 Mart Pazar günü TV8'de yayınlandı.

NİRAN YALAZ KİMDİR?

Niran Yalaz, 1996 yılında Bursa’da doğmuştur. Tv8 ekranlarında yayınlanan; jüri üyeliğini İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun yaptığı İşte Benim Stilim yarışmacılarındandır. 19 Mart 2017 Pazar günü yapılan oylama ile İşte Benim Stilim'e veda etti.

Daha önce Best Model yarışmasına katılan Niran Yalaz, modellik yapmaktadır. En çok istediği şeyin Hakan Akkaya’nın defilesinde yer almak istediğini söylüyor.