Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim eleme gecesinde hangi isim yarışmaya veda etti?

İşte Benim Stilim eleme gecesi ile yine nefesleri kesti. Birbirinden güzel ve iddialı yarışmacıların boy gösterdiği İşte Benim Stilim eleme gecesinde jürinin kararı ile bir yarışmacı İşte Benim Stilim'de hayallerine veda etti...

İşte Benim Stilim eleme gecesinde hangi isim yarışmaya veda etti?

İşte Benim Stilim eleme gecesinde jürinin ortak kararı ile yarışmaya veda eden isim Gizem Ay oldu. Bahar Candan ile son ikiye kalan Gizem Ay İşte Benim Stilim'den elenerek hayallerine veda etti. İşte Benim Stilim eleme gecesine dair detaylar haberimizde yer alıyor...

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'in gala gecesinde Bahar Candan ve Gizem Ay eleme potasına çıktı. Jürinin kararıyla Gizem Ay yarışmaya veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM'DE ELENEN GİZEM AY KİMDİR?

Gizem Ay, 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Mücevher Tasarımı Bölümü’nde tamamlayan Gizem Ay, modellik yapmaktadır.
2016 yılında Gardırop Savaşlarına katılan yarışmacı birinci olmuştur.
Tv 8 ekranlarında yayınlanan; jüri üyeşiğini Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun yaptığı İşte Benim Stilim'de yarışmıştır.
BAHAR CANDAN KİMDİR?
18 yaşında olan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Bahar Candan 18 yaşında olup Beykent Üniversitesi’nde okumaktadır. Hukuk Fakültesinde eğitim hayatına devam eden ve avukat olmayı isteyen güzel yarışmacı yarışmaya büyük amaçlarla katıldığını belirtti. Asıl amacının kariyeri boyunca egolarını doğru şekilde yöneltmek olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı