Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi 22.05.2015

İşte Benim Stilim yarışmasında bir eleme gecesi daha geride bırakıldı. İşte Benim Stilim her eleme gecesinde olduğu gibi yine renkli anlar yaşandı. İşte İşte Benim Stilim eleme gecesinde yaşananlar…

İşte Benim Stilim eleme gecesi dün gece yapıldı. Hafta boyunca tarzları ile yıldız almaya çalışan ve elenmemek için mücadele veren yarışmacıların zorlandığı gecenin özel konsepti kostüm partisi oldu. Kostüm partisine uygun olarak giyinen ve jüriden iyi yorum almaya çalışan yarışmacılar kendi aralarında yaptıkları tartışmalar ile geceye damga vurmayı başarırken, jüri yine yarışmacıların tartışmalarına tanıklık etti.

İŞTE BENİM STİLİM SAYFASI

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’in tam kadro olarak hazır olduğu eleme gecesinin konuk isimleri ise Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu oldu. İki ismin de konuk jüri olduğu gecede performans konusunda Reyhan Karaca, Emir ve Gülçin Ergül yarışmaya katıldı. Önceki eleme gecelerine göre gerek performans sanatçısı gerekse de jüri konusunda daha fazla ismin katıldığı eleme gecesinde İşte Benim Stilim’de eğlenceli anlar yaşandı.

Gecede Murat Başoğlu düzgün fiziği ve yakışıklılığı ile ilgi çekerken, Deniz Akkaya özellikle podyumda yürüme konusunda yarışmacılara ders verdi. Mankenlik yapan Deniz Akkaya güzelliğinin yanında yürüyüşü ile de herkesten tam not aldı.

Haberin Devamı

Tanıtım videolarının gösterilmeye başlanması ile birlikte hem Deniz Akkaya hem de Murat Başoğlu’nun gecede nasıl yorumlarda bulunacağı merak konusu olurken, tüm merak edilenler İşte Benim Stilim eleme gecesinde yanıt buldu.

Performans sanatçıları ve konuk jürilere rağmen gecenin yıldızı ise yine Ivana Sert oldu. Yarışma öncesinde stüdyoya dans ederek giren Ivana Sert eleme gecesi için özel bir Show sergiledi. Stick Pop Dans yapan Ivana Sert, güzelliği ve fiziği ile izleyenleri adeta büyüledi.

İşte Benim Stilim eleme gecesinde, tüm Showların ve yarışmacıların performanslarının ardından sıra eleme anına geldi. Yarışmada en az yıldızı alan Didem ile yarışmacılar arasında yapılan oylamada ismi çıkan Zeynepeleme oylaması için jürinin karşısına geçti. Jüri tarafından yapılan oylama sonucunda ise yarışmaya veda eden isim Didem Ezgi Akın oldu.