Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar

Ekranların en tarz yarışması olan İşte Benim Stilim’de moda dolu bir hafta daha geride kaldı. Hem yarışmacıların tercih ettikleri kıyafetler hem jürinin yorumları ile İşte Benim Stilim bu hafta da çokça konuşuldu. Bu hafta elenen isim kim oldu?

İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar

İşte Benim Stilim'de bu hafta değişik bir bölüm yayınlandı. İşte Benim Stilim juri üyesi Kemal Doğulu artık puana göre eleme yapılmayacağını, elenecek kişinin juri tarafından seçileceğini açıkladı. Bu hafta 10 Bin TL'lik ödülün sahibi 48 puanla Merve Sevin olurken, Bahar Candan ise en az puanı aldı. Bu hafta eleme yapılmayacak olması izleyicilerini şaşırtırken yarışmacıları da rahatlattı.

Geçtiğimiz hafta final gecesinde Sahne Senin konsepti ile ekranlara gelen İşte Benim Stilim’de yarışmacılar kendi sahneleri ve buna uygun kostümleri ile podyumda yer aldılar. Metin Şentürk’ün şarkıları ile eşlik ettiği gecenin sonunda 10.000 TL’lik ödülün sahibi Neslihan Doğrusöz olmuştu. Duygu Çevik, Tuğçe Ekim ve Deniz Serkanova’nın kaldığı eleme potasından yarışmacı arkadaşları tarafından kurtarılan isim Duygu Çevik olurken Deniz Serkanova yarışmaya veda etmişti.

İşte Benim Stilim’de Kim Elendi? Tıkla Öğren!

Hafta içi yayınlanan bölümlerde pazartesi gününün teması Zıt Renkler’di. Adım adım finale giden yarışmada bu hafta bir kural değişikliği yapıldı ve bundan sonra eleme olmamasına karar verildi. Sadece jürinin inisiyatif kullanıp bir yarışmacının finale gitmemesi gerektiğini söylediği durumlarda yarışmacıların eleneceği öğrenildi. Her pazartesi olduğu gibi bu pazartesi de İşte Benim Stilim yarışına yepyeni bir isim dahil oldu. Güzelliği ile dikkat çeken 24 yaşındaki Burcu Yakasız isimli yeni yarışmacı finalden önce yarışmaya katılan son isim oldu. Kemal Doğulu’nun Merve Sevin’in saçları kesmesi ise günün en şaşırtıcı olaylarından biriydi. Duygu çevik Dilara Taşkın ise Zıt Renkler konseptinde pişti oldular.

Haberin Devamı

Haftanın ilerleyen günlerinde Bahar Candan’ın sevgilisini açıklaması büyük bir olay yarattı. Yeni çıkardığı Ateş Ediyor isimli şarkısı ile yarışmaya konuk olan Can Kızıltuğ ile Bahar Candan podyumda dans ettikten sonra sevgili olduklarını söylediler.

Konseptin Otriş olarak belirlendiği hafta ortasında Burcu Yakasız güzel sesi ile jüriyi büyülemeyi başardı. Perşembe günü İzzet Yıldızhan jüri masasına konuk oldu. Giyim tarzında büyük değişiklikler yaptığı görülen İzzet Yıldızhan yaptığı yorumlar ile yarışmaya eğlence kattı. Aynı gün Bahar Candan’ın geç kaldığını gören Öykü Serter bu durumun sebebini sordu. Trafiğe takıldığı için geciktiğini iddia eden Bahar Candan, Kemal Doğulu’dan azar işitti. Stüdyoya Aleyna Eroğlu için gelen çiçekler ve çiçeğin içinden çıkan not herkese duygusal anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Ivana Sert’in Kerimcan Durmaz’dan gelen soğan kokusuna dayanamadığı için jüri masasında yerini değiştirmesi ve Kerimcan Durmaz’ı öperken maske niyetine kağıt havlu kullanması ise herkesi kahkahalara boğdu. Kerimcan Durmaz’ın intikam alması ise uzun sürmedi. Dilara Taşkın podyumda yürürken Kerimcan Durmaz’ın Ivana Sert’e zorla soğan yedirdiği anlar kameralara yansıdı. Haftanın son gününde final gecesinin konseptinin ise Yaza Merhaba olduğu açıklandı.