Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim'de kim elendi? 128. yeni bölüm tanıtımı...

TV8'in fenomen yarışması İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? İşte Benim Stilim'in yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte Benim Stilim 128. bölüm tanıtımını ve kimin elendiği bilgisini haberimizde bulabilirsiniz.

İşte Benim Stilim'de kim elendi? 128. yeni bölüm tanıtımı...

TV8'de hergün yayınlanan İşte Benim Stilim'de bu hafta da heyecanlı bir eleme yaşandı. İşte Benim Stilim'in 128. yeni bölümünde ise Yıldız Tilbe konuk oluyor. İşte bugün yayınlanacak olan İşte Benim Stilim'in yeni fragmanı...

İŞTE BENİM STİLİM 128. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

10 BİN TL'LİK ÖDÜL KİMİN OLDU?

İşte Benim Stilim haftanın finalinde 10 bin TL'lik büyük ödülü alan isim belli oldu. Bu hafta İşte Benim Stilim'de iki isim birden birinci oldu. 10 Bin TL'lik ödülü kazanan yarışmacılar Dilara Taşkın ve Simay Tokatlı 50 puanla birinci olurken kimin ödülü alacağına jüri karar verdi. Jürinin kararı doğrultusunda 10 Bin TL'lik ödülün sahibi Dilara Taşkın oldu.

Fakat alınan son karar doğrultusunda 10 bin TL'lik ödül ikiye bölünerek Dilara ve Simay arasında paylaşıldı.

İşte Benim Stilim'de bu hafta en az oyu alarak son üçe Emine Aydın, Tuğçe Ekim ve Damla Gezen oldu. Yarışmacılar Emine Aydın'ı eleme potasında kurtarma kararı alırken Tuğçe ve Damla arasında kimin eleneceğine jüri karar verdi.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim'e veda eden isim Damla Gezen oldu.