Gazete Vatan Logo
Magazin İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi?

TV 8 ekranlarında yüksek izlenme oranlarına ulaşan İşte Benim Stilim’de eleme akşamı yine nefes kesti. Tüm yarışmacı adaylarının kıyasıya rekabet içinde olduğu İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi? hangi isimler elenmek için jürinin karşısına çıktı? İşte tüm detayları ile İşte Benim Stilim eleme gecesi…

İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim yarışmasının başından beri favori ismi olan Nazlı Kayaaslan 'ı eledi. Her Cuma akşamı yapılan eleme gecesi ile bir ismin yarışmaya veda ettiği İşte Benim Stilim’de bu Cuma akşamı yine hüzün ile mutluluk bir arada yaşandı. Jüri üyelerinin de özel şovları ile renk kattığı İşte Benim Stilim eleme gecesinde yine şahane anlar, özel şovlar ve performanslar yer aldı.

İŞTE BENİM STİLİM SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ


Dün akşam ekrana gelen İşte Benim Stilim Eleme Gecesi yine nefes kesti. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le eleme gecesi gündeme bomba gibi düştü. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert “Lady Gaga” kılığında sergilediği dansıyla geceye renk kattı. Bu hafta benim stilimde Özden Cerrahoğlu ve Nazlı Sultan yazıldı. Eleme gecesinde 'melek' konseptiyle en yüksek puanı alan isim Maria Surina oldu. Bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı cevabını buldu. Eleme gecesinde performansı en düşük olan yarışmacı jürinin önüne çıkan ilk isim oldu. Elenen isim ise bu hafta Nazlı Kayaaslan oldu.

İşte Benim Stilim’in bu haftaki yapılan eleme gecesinin konuk jüri üyesi; Hande Yener oldu. Yener, seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ve danslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Geçen hafta Melisa Şahin elenmişti. Bu hafta ise İşte Benim Stilim 'de jürinin önüne çıkan isimler Nazlı Sultan ile Özden Cerrahoğlu oldu. Ancak isim belirleme büyük bir hesaplaşmaya sahne oldu. Nur Yerlitaş'ın 'burada kraliyet kurmuşsunuz' dediği 'üçlü çete' ortalığı birbirine kattı. Özden Cerrahoğlu'nun adı söylenince kankası Nihal Candan büyük bir kavga çıkarttı. Kavga kıyamet sonrasında yarışmacılar arasından Özden Cerrahoğlu ismi çıktı.

Hande Yener 'Nazlı Sultan' elensin dedi.
Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
İvana Sert 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
Uğurkan Erez ise 'Nazlı Sultan' elensin tercihini yaptı.
Kemal Doğulu elenen ismi belirleyen oyu verdi.

Konuk Jüri Hande Yener
Bu haftaki eleme gecesinin özel konuğu Hande Yener olacak. Türkiye’nin pop türündeki en iddialı isimlerinden olan ve şarkıları ile listelerin zirvelerinde yer alan Hande Yener, giyimi ile de gündeme damga vurmayı başaran isimler arasında. Bu özelliği ile yarışmada yer alacak olan Hande Yener, yarışmacıların kombinlerini değerlendirecek. Bunun yanında sevilen şarkıları ile ekranlarda olacak. Hande Yener, geceye renk katacak.

Gecenin Konsepti Kanat!
Her eleme gecesinde seçilen bir konsept doğrultusunda tüm yarışmacılar kıyafetlerini hazırlarken, bu haftaki konsept kanat olacak. Daha açık ve dekolteli kıyafetlerin tercih edileceği eleme gecesine yarışmacılar kanatları ile damga vuracak. Birbirinden iddialı yarışmacıların yarışacağı kanat konseptinde başarısız olan yarışmacılar eleme korkusu yaşayacak. Yarışmada son 7 kişi arasına girmeyi başaran yarışmacıların yarışacağı gecede, kanat konseptini başarılı bir şekilde taşımaya çalışacak olan yarışmacılar arasında yine tartışmalar, sözlü kavgalar yaşanırken, yarışmada heyecan hiç düşmeyecek.

Yarışmanın jüri koltuğundaki özel isimleri ise yine eleme gecesinde yerini alacak. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in jüri koltuğuna oturacağı geceye sunucu Öykü Serter’de özel sunumu ile renkli anlar yaşatacak.

İşte Benim Stilim Cuma akşamı saat 21.45’ten itibaren ekranlara gelecek. TV 8’e geçtikten sonra daha çok konuşulmaya başlanan ve izlenme oranları yükselen İşte Benim Stilim, yine gecenin en çok izlenen programları arasında yer alacak. Siz de İşte Benim Stilim’de eleme heyecanı yaşamak istiyorsanız, Cuma akşamı, 21.45’ten itibaren TV 8 ekranlarını izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı