Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim’de 21 Mayıs Pazar günü elenen isim kim olacak?

İşte Benim Stilim, yeni bölümleriyle hafta içi her gün ve eleme bölümüyle pazar günü TV8 ekranlarında. Modanın nabzının tutulduğu yarışma İşte Benim Stilim’de tarzların konuştuğu bir hafta daha geride kaldı. Merakla izlenen programın final haftasındaki konsepti izleyiciyi heyecanlandırdı. Hangi yarışmacılar jüriden geçer not aldı? 21 Mayıs Pazar günü elenen isim kim olacak?

İşte Benim Stilim’de 21 Mayıs Pazar günü elenen isim kim olacak?

Geçtiğimiz hafta yapılan kural değişikliği nedeniyle eleme yapılmamıştı. Yaza Merhaba konseptinin işlendiği final gecesinde Merve Sevin yaptığı başarılı kombin ile 10.000 TL ödülün sahibi olmuştu. Emine Aydın’ın ailevi nedenlerle final gecesine katılım gösteremediğini açıklanırken Bahar Candan haftanın en düşük puanını almıştı. Bu hafta büyük ödülün hangi yarışmacının kazanacağı ve elenen ismin kim olacağı merak ediliyor...

Geçtiğimiz haftanın ilk gününde İşte Benim Stilim yarışına yeni bir isim dahil oldu. Adım adım finale giden yarışmada bu haftadan itibaren artık yeni yarışmacı alınmayacağı belirtildi. 25 yaşındaki Vefa Alizade isimli yeni yarışmacı Azerbaycan’dan geldiğinden, Moskova’da Ekonomi okuduğundan ama Azerbaycan’da güzellik salonu işlettiğinden bahsetti. Yıl Dönümü konseptinde jüriden tarz alamayan Vefa Alizade’nin Rihanna taklidi yapması herkesi şaşırttı.

Haftanın ikinci günü bol şarkılı, türkülü geçti. Kemal Doğulu’nun isteği üzerine Merve Sevin, Ahmet Kaya’dan Şafak Türküsü’nü söyledi. Yeni yarışmacı Vefa Alizade de Kerimcan Durmaz’la ufak bir düet yaptı. Reji ekibi tarafından Kerimcan Durmaz’a yapılan şaka ise jüri üyelerini korkuturken yarışmacıları kahkahalara boğdu.

Hafta ortasında Görümce konsepti ile kıyafetlerini kombinleyen yarışmacılardan Vefa Alizade, geçen hafta yarışmaya başlayan Burcu Yakasız’a hakaret ettiği gerekçesiyle stüdyodan kovuldu. Belli bir süre sonra geri gelip özür dileyen yarışmacı Türkçe’ye yeterince hakim olmadığı için böyle bir olay yaşandığından bahsetti.

Perşembe günü yayınlanan bölümde Kemal Doğulu’nun jüri koltuğunda Uğurkan Erez’i görmek herkesi şaşırttı. Daha sonrasında Kemal Doğulu’nun kız kardeşi Asuman Doğulu’nun düğününe gittiği için yarışmaya gelemeyeceği açıklandı. Duygu Çevik’in, sürekli erkek arkadaşı ile nispet yaptığını söylediğini Gamze Taşkın’ın erkek arkadaşından ayrıldığını Öykü Serter’e sessizce belirtmesinin ardından olanlar oldu.

Haftanın son gününde Cuma Şıklığı kombinleri yapılırken, Yaşar İpek şarkıları ve yorumları ile programa renk kattı. Kerimcan Durmaz Bahar Candan’ın kaşlarını beğenmedi ve eline fırçasını alıp Bahar Candan’ın kaşlarını şekillendirdi. Tuğçe Ekim’in Dilara Taşkın’a “Ben kombinini beğendim ama ben beğendiysem jüri beğenmez. Hep öyle oluyor. Ben bu kıyafetleri anlamıyorum. Aleyna’nın tarz alamayıp Duygu’nun almasını anlamıyorum.” gibi sözler sarf edince Kemal Doğulu sinirlenip “Anlasaydın burada oturuyordun” deyip jüri masasını gösterdi. Cuma şıklığında sadece 5 yarışmacı tarz olmayı başarırken hafta sonu final gecesinin konseptinin Anneler Günü olduğu açıklandı.

Haberin Devamı