Gazete Vatan Logo
Magazin İşte Ali Kaptan’ın gerçek aşkı!

İşte Ali Kaptan’ın gerçek aşkı!

Eşi ve Carolin'in arasında kalan Ali'nin gerçek hayatta kime aşık?

'Öyle Bir Geçer Zamanki' dizisinde eşi çocukları ve sevgilisi Carolin'in arasında kalan Ali Kaptan gerçek hayatta kime aşık?

Kanal D ekranının nefes nefese izlenen dizisi Öyle Bir Geçer Zamanki'de uzak yol kaptanı Ali Akarsu için iki kadın hayatını değiştirdi. Biri onca yıllık eşi dört çocuğunun annesi Cemile, diğeri de Ali Kaptan uğruna ülkesini bırakıp Türkiye'ye gelen Caroline... Ali Kaptan'ın durumu bu. Peki ya onu canlandıran Erkan Petekkaya'nın kalbinin gerçek sahibi kim dersiniz...

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya, gerçek hayatında Didem Petekkaya ile evli..
Çiftin Cano adını verdikleri bir de oğlu var. Sabah Şekeri olarak başladığı kariyerinde Serseri, Aynalı Tahir, Köpek, Beyaz Gelincik, Fırtına gibi dizilerde rol alan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zamanki'yi izleyen küçük oğlu Cano'nun dizideki çocuklarını görünce olanlara bir anlam veremeyip üzüldüğünü söylemişti.

Petekkaya "Oğlum bana 'baba senin başka eşin ve çocukların mı var' diye sordu. Ben de onu sete götürdüm nasıl çalıştığımızı gösterdim. Endişeleri yok oldu" diye anlatmıştı..

Diyarbakır'da doğan ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı bitiren Petekkaya'nın eşi Didem Hanım oyuncu değil.

Çift bir süre önce verdikleri röportajda minik Cano'nun kardeşsiz büyümesini istemediklerini söyleyerek "Bir çocuk daha düşünüyoruz" demişti..

Haberin Devamı