Gazete Vatan Logo
Magazin İstanbullular yeni yılı Sıla ile karşılıyor!

İstanbullular yeni yılı Sıla ile karşılıyor!

İstanbullular yeni yılı Sıla ile karşılıyor!

2014 yılının en çok konser veren ve en çok dinlenilen sanatçıları arasında yer alan Sıla, 2015’e girerken sınırsız eğlence vadediyor.

Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen yeni yıl konseri, Avrupa’nın en iyi konser salonlarından biri olan Volkswagen Arena’da gerçekleşecek.

Sıla, 2014’ü zirvede bitiriyor…

Dijital müzik devi iTunes Türkiye mağazasında da aylardır “En çok satan albümler” listesinin zirvesinde yer alan “Yeni Ay”, iTunes Türkiye açıldığından bu yana en uzun süre 1 numarada kalan albüm oldu. Aynı zamanda Spotify’da da Türkiye’nin 2014’te en çok dinlenilen sanatçısı olan Sıla, beşinci stüdyo albümü "Yeni Ay" ile bu yılın dijital ve fiziki satış listelerinin zirvesine oturdu.

Sıla’dan yeni yıla özel sürprizlerle dolu konser

Hafızalara kazınacak sürprizlerle dolu Sıla konserinin hemen öncesinde, Suzan Kardeş eğlenceli şarkıları ile yeni yıl eğlencesini başlatacak. Ardından sahneyi Sıla teslim alacak. Bu görkemli konserin hemen ardından düzenlenecek olan AfterParty’de ise, ünlü DJ’lerdenSuat Ateşdağlı’nın enerji dolu performansıyla yeni yıl eğlencesi sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Haberin Devamı

Geçmişten bugüne unutulmayan şarkılarını sahnede seslendirecek olan Sıla’nın yeni yıl repertuvarında, son albümü “Yeni Ay”ın da en sevilen şarkıları yer alıyor.

135 TL’den başlayan sınırsız yılbaşı eğlencesini ve yeni yıla Sıla ile girme şansını kaçırmak istemiyorsanız siz de şimdiden yerinizi ayırtın… http://www.biletix.com/etkinlik-grup/93874331/TURKIYE/tr

Detaylı bilgi için:

Eda Ertürk /eda@sebnemisgorpr.com 0531 874 35 44