Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanında Süreyya gerçekleri öğrenecek mi?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük ses getiren İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde pek çok düğüm çözülüyor ve pek çok sır nihayet açığa kavuşuyor. Süreyya, Begüm ve Faruk ile ilgili çok önemli gerçekleri öğrenecek mi? Adem Sezgin ile ilgili sırlar ortaya çıkacak mı? Boranlar’ı bundan sonra çok daha hareketli günler bekliyor. İstanbullu Gelin dizisinin 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm ile ilgili her detay haberimizde!

İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanında Süreyya gerçekleri öğrenecek mi?

İstanbullu Gelin dizisinde artık ipler kopuyor. Begüm artık oğlu için harekete geçmek durumunda. Süreyya ile Begüm de son zamanlarda bir hayli yakınlaşıyor. Bu yakınlaşma Faruk ve Begüm’ün Süreyya vasıtası ile yüz yüze gelmesine neden oluyor.

İstanbullu Gelin Bölüm Özeti ve Fragmanı İçin TIKLAYINIZ!

Tüm Dizilerin Fragmanları İçin TIKLAYINIZ!

Bir diğer yandan Senem’in yaptığı büyük hata nihayet ortaya çıkıyor. Senem’in İpek’in odasından çaldığı kolye, Senem onu kuyumcuda satmaya çalışırken açığa çıkıyor ve haber hemen Esma Hanım’a ulaşıyor. Bu durum Esma Hanım’ın eline büyük bir koz geçmesine neden oluyor. Bundan sonra Süreyya için de zor günler başlayacak. Ancak en çok merak edilen soru ise Süreyya’nın annesi ve babasının ölümü ile ilgili çok önemli gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği. Öte yandan Begüm’ün oğlu ile ilgili gerçek de Boranlar’ı bir hayli sarsacak gibi görünüyor.

İstanbullu Gelin dizisi 9. Bölümü ile 28 Nisan Cuma akşamı izleyicileri ile buluşuyor.

İstanbullu Gelin Dizisinin 8. Bölümünde Neler Olmuştu?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin 8. Bölümünde Adem, Faruk’a büyük bir oyun oynamıştı. Tabii Dilara’nın da olumsuz katkılarıyla Süreyya ile Faruk’un aşkı sallantıya girmişti. Ancak sonrasında Faruk, hemen hemen herkesi Adem Sezgin konusunda ikna etmişti. Aynı zamanda Faruk, polisten de Adem Sezgin’in araştırılması için yardım istemişti. Olayların gidişatı ile Süreyya ile Faruk aşkı yeniden güzel bir yola girmişti. Çift çok mutluydu ancak arka planda bu mutluluğu bozabilecek gelişmeler yaşanıyordu.

Süreyya’nın teyzesi Senem’in de geçmişinin bir hayli karanlık olduğu ortaya çıkmıştı. Süreyya’nın annesi ile babası Senem yüzünden öldürülmüştü. Bu gerçeği Süreyya bilmiyordu. Senem, Süreyya’nın gerçekleri öğrenmemesi için ortalığı çok daha karıştıracak bir hamle yapmıştı ve İpek’in çok değerli kolyesini çalmıştı. Ancak bu gerçek ortaya çıktığında yalnızca Senem değil Süreyya da çok zor bir durumda kalacaktı.

Bir diğer yandan Fikret, İpek için bir ev satın almak istiyordu. Ancak ev halkı bu gelişmeye karşı çıkmıştı. Faruk ve Fikret cephesinde soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyordu. Bu durumu kendi lehine kullanacak kişi de hiç kuşku yok ki Adem Sezgin’di.

Haberin Devamı

Esma Hanım, ailesini yeniden kontrol altına alabilmek için kendi yöntemlerini denemeye başlamıştı. Ayrıca ortada hiç kimsenin haberdar olmadığı bir Begüm tehlikesi daha vardı. Begüm’ün çocuğu gerçekten de Faruk’tan mıydı? Bu haber Boran ailesine ulaştığında konak gerçekten de çok karışacaktı. Ancak son yayınlanan bölümde Begüm, bunu söylemeyi kısa bir süre daha ertelemişti.