Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin dizisinde Boranların konağında adeta fırtınalar kopuyor. Faruk ile Süreyya aşkı da büyük sınavlar atlatıyor. İstanbullu Gelin dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı ve dizinin yeni bölümü ile ilgili çok önemli tüyolar taşıyor. İstanbullu Gelin yeni bölümü ve 8. bölüm fragmanı ile ilgili önemli detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbullu Gelin 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde Adem, Faruk’a bir oyun oynuyor ve bu oyun herkesi şok ediyor. Tabii Adem’in oynadığı bu oyun Faruk ile Süreyya aşkının da büyük sınavlar vermesine neden oluyor. Senem ise unutmak istediği geçmişi ile bir defa daha yüzleşmek durumunda kalıyor. Süreyya bu sırrı öğrenmesin diye büyük bir mücadele gösterirken karşısına onu tehdit edecek bir şey çıkıyor. Acaba Senem’in sakladığı büyük sır Süreyya tarafından öğrenilecek mi?

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Fikret de İpek için bir ev almak istiyor. Fakat bu fikir ailede büyük bir tepki ile karşılanıyor. Sürekli tartışan ve zıt düşen Fikret ile Faruk’un arası da gitgide açılıyor. Bu durum yalnızca Adem’in işine yarıyor ve işlerini biraz daha kolaylaştırıyor. Esma Sultan ise aile içindeki dengeleri sağlayabilmek için ve kontrolü elinde tutabilmek için elinden geleni yapmaya başlıyor. Ancak Faruk için büyük bir sürpriz yaşanmaya başlıyor. Çünkü Begüm ortaya çıkıyor ve artık harekete geçiyor. Acaba Begüm daha önce Faruk’tan hamile kalıp bir çocuk mu doğurmuştu? Yani Faruk ile Begüm’ün bir çocuğu mu var? Çünkü İstanbullu Gelin dizisinin fragmanında Begüm, uyuyan bir çocuğun yanına giderek Faruk ile Mert’i artık tanıştıracağını söylüyor.

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi 8. Bölümü ile 21 Nisan Cuma akşamı Star Tv ekranlarında takipçilerinin karşısında olacak.

İstanbullu Gelin Dizisinin 7. Bölümünde Neler Olmuştu?

İstanbullu Gelin dizisinin son yayınlanan bölümünde Süreyya, Esma’nın karşısında o kadar emin bir şekilde ve net konuşmuştu ki konuşma bittiğinde Esma yere düşmüş ve bayılmıştı. Sonrasında hemen arkasından koşan Süreyya, herkese haber verip Esma’yı hastaneye kaldırmıştı. Esma’nın bayılması Boran erkeklerinin ilk defa gördükleri bir şeydi. Faruk ise Süreyya ile Esma’nın yaşadığı gerginliği bilmediği için Esma’ya neden böyle olduğunu düşünüyordu. Fakat Süreyya da Esma Hanım’a olanlar ile ilgili sürekli olarak kendisini suçluyordu. Ancak Esma Hanım, kaybetmeyeceği bir oyun içine girmişti.

Haberin Devamı

İpek ve Fikret’in aralarında geçen kötü anlar artık ikisinin de çok daha farklı şekilde davranacaklarının bir göstergesi olmuştu. İpek’in ilk adımı annesinden aldığı destek ile konakta çok daha baskın bir konuma geçmek olacaktı. Murat ise Zeynep ile yakınlaşmak isterken hiç de hoşuna gitmeyecek bir manzarayla karşılaşmıştı. Kendisini iyi hissetmek için kendini yine Bade’nin kollarına atacaktı.

Faruk ise en başından beri Adem’e zaten hiç güvenmiyordu. Fakat her kaldırdığı taşın altından Adem’in çıkması artık Faruk’u iyice delirtmişti. Fakat Adem, Faruk’u köşeye sıkıştırabilmek için bir plan hazırlamıştı bile.