Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 7. bölüm fragmanı yayınlandı – Esma Sultan ile Süreyya savaşı başlıyor!

Oldukça heyecanlı final sahnesiyle sona eren İstanbullu Gelin dizisinin 6. bölümünün ardından merakla yeni bölüm beklenmeye başladı. İstanbullu Gelin dizisinin 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde yeni bir savaşın başladığının sinyalleri alınıyor. İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü ve 7. bölüm fragmanı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbullu Gelin 7. bölüm fragmanı yayınlandı – Esma Sultan ile Süreyya savaşı başlıyor!

İstanbullu Gelin dizisinin 6. bölümü Esma Hanım’ın yere düşüp bayılmasıyla son bulmuştu. Bu oldukça şaşırtıcı ve merak uyandırıcı son sahnenin ardından dizinin takipçileri heyecanla yeni bölümü beklemeye başladı. İstanbullu Gelin dizisinin 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Esma Sultan, Süreyya’nın yardım çağırmasıyla apar topar hastaneye kaldırılıyor. Endişeli bekleyiş ve tedavinin ardından Esma Hanım iyileşiyor ve hastaneden taburcu oluyor. Ancak Süreyya’nın endişeleri maalesef burada bitmiyor. Çünkü Esma Sultan onun bu hale gelmesinin sorumlusu olarak Süreyya’yı görüyor ve onun son söylediği sözleri unutmuyor. Bunun üzerine Esma Hanım Süreyya’ya savaş ilan ettiğini söylüyor.

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir diğer taraftan Fikret ve İpek evliliği de oldukça zor bir dönemden geçiyor. Fikret İpek’i istemediği şeylere zorluyor ve ikilinin arası bu olayla birlikte biraz daha açılıyor.

Öte yanda baba olacağı haberini taze almış olan Faruk ise her halinde işkillendiği Adem Sezgin ile uğraşmaktan da geri durmuyor. Bir yolunu bulup Adem Sezgin’i köşeye sıkıştıran Faruk, acaba Adem Sezgin’in gerçek derdinin ne olduğunu öğrenebilecek mi?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin Dizisinin 6. Bölümünde Neler Olmuştu?

İstanbullu Gelin dizisinin 6. bölümü oldukça heyecanlı gelişmeler ile ekranlara geldi. Yeni bölümde Faruk, Adem Sezgin ismini merak etmiş ve adamlarına onu araştırmaları için talimat vermişti. Ancak bu talimatın hemen ardından Adem Sezgin konağa tanışmak için yan komşuları olarak gelmişti. Akşam yemeğinde Adem Sezgin’in rahatsız edici tavırları Faruk’u bir hayli sinirlendirmişti. Üstelik Faruk’un kardeşi Fikret, Adem ile günden güne daha yakın olmaya başlamış ve ona ağabeyinden daha çok güvenmeye başlamıştı.

Adem Sezgin ise bölümde açık açık bunu dile getirmemiş olsa da Boran ailesi ile daha özel bir bağlarının olduğunun sinyallerini vermişti seyircilere.
Bir diğer yandan Süreyya şüphelerinin sonucunda bir kan testi yaptırmış ve hamile olduğunu öğrenmişti. Süreyya’nın büyük bir heyecanla bu haberi Faruk’a vermesinin ardından Faruk sevinçten çılgına dönmüş ve adeta konağı yıkmıştı. Bu bebek haberi konağa adeta bomba gibi düşmüştü. Esma Hanım her ne kadar belli etmese de bu habere gerçekten de çok sevinmiş ve şükretmişti. Ancak sonrasında Süreyya’nın Esma Hanım’ın odasına konuşmak için gitmesiyle ortalık karışmıştı. Adeta Esma Sultan’a meydan okuyan Süreyya, konakta çocuğunun yanında ezilen bir anne olmayacağını söylemişti. Süreyya kapıyı çekip çıktığında içeriden bir ses gelmişti. Yeniden odaya giren Süreyya Esma Hanım’ın yerde baygın bir şekilde yattığını görmüştü.

Haberin Devamı