Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 54. bölümde Boranlar'da sular durulmuyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin 54. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde çöküş içinde olan Boranlar'da sular durulmuyor. İstanbullu Gelin 54. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.

İstanbullu Gelin 54. bölümde Boranlar'da sular durulmuyor!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin 54. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Boranlar'da yaşanan çöküşün önü kesilemiyor. Faruk aileyi bir arada tutmak için mücadele ederken Süreyya ise hem Faruk hem de kızına yetebilmek için mücadele ediyor. İstanbullu Gelin 54. yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.

İSTANBULLU GELİN 54. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Boranlar’da Sular Durulmuyor!

Çöküş içinde olan Boranlar’da sular durulmuyor. Faruk, aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. Adem, Dilara’ya ulaşamamanın öfkesini çıkartacak yer ararken, Fikret vicdan muhasebesiyle git gide karanlığa çekilmektedir.

İSTANBULLU GELİN 54. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Akif’ten gelen sürpriz bir haber tüm aileyi harekete geçirir. Boranlar yeni bir dönemin başladığının farkında olmadan umuda tutunmaktadır, Esma hariç… Esma için geçmişten gelen bu sürpriz büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirmektedir…