Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanlarında Adem'in Faruk’a öfkesi dinmiyor!

İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümde Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır. Soluk soluğa izleyeceğiniz İstanbullu Gelin 48. yeni bölümüyle bu akşam Star TV ekranında...

İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanlarında Adem'in Faruk’a öfkesi dinmiyor!

İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek ve Fırat Tanış gibi birbirinden usta isimler yer alıyor. İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana geliyor.

İSTANBULLU GELİN 48. BÖLÜM ÖZETİ

Adem'in Faruk’a öfkesi dinmiyor!

Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır. Faruk’la karşı karşıya gelen Akif için zor günler kapıdadır. Boranlar kendi aralarında yaşanılanları hazmetmeye çalışırken İpek’in hamlesi Fikret’i büyük bir karara sürükler. Her şeye rağmen gerçekleştirilen lansmanda ise Boranları bambaşka bir sürece taşıyacak haber gelir.

Yayın Günü: 4 Mayıs Cuma

Yayın Saati: 20.00

İSTANBULLU GELİN 48. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Süreyya, Faruk’a olan güvenini sorguluyor!

Faruk’un, Adem’i köşeye sıkıştırmak için yaptığı plan Süreyya’da büyük hayal kırıklığı yaratır. Süreyya kocasına karşı olan güvenini sorgularken Dilara ile olan dostluğunu tekrar tehlikeye sokmak istemez. İpek yarattığı tablonun keyfini çıkarmaktadır. Murat’ın ani yurt dışına taşınma kararı ise konağa bomba gibi düşer. Adem, Boranları yıkmak için adımlarını atmaya başlar. Faruk’un ise önemli bir karar vermesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 48. BÖLÜM 2. FRAGMANI