Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 30. yeni bölümde Fikret köşeye sıkışıyor!

İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin'de Süreyya, Faruk'a nasıl bir haber verecek? Merak edilen cevaplar bu akşam İstanbullu Gelin dizisinde olacak.

İstanbullu Gelin 30. yeni bölümde Fikret köşeye sıkışıyor!

İstanbullu Gelin bu akşam yine fırtınalar estirecek. Cuma akşamları Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Esma ve Garip kim tarafından fark edilecek? İşte merak edilen İstanbullu Gelin fragmanı...

İSTANBULLU GELİN 30. BÖLÜM FRAGMANI

Bir süredir tehlikeli sularda yüzen Fikret hiç beklemediği yerden gelen bir darbe ile köşeye sıkışır. Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur. Öğrendiği bilgiyle deliye dönen Emir’in yaptığı hamle herkesin yüreğini ağzına getirir. Can derinlerdeki duyuları ile ilgili hiç istemeyeceği biriyle yüzleşmek zorunda kalır. Esma Ve Garip önlerinde başlayan yeni sürecin tadını çıkarmaktadırlar. Ancak bilmedikleri şey, sürpriz bir isim tarafından fark edilecek olmalarıdır.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

Haberin Devamı