Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 26. yeni bölümde konakta gerilim artıyor!

İstanbullu Gelin 26. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Heyecanlı olaylarıyla ilgiyle izlenen İstanbullu Gelin'de Süreyya'nın bebeğe sahip çıkması konakta büyük gerilimlere neden oluyor. İşte İstanbullu Gelin'in bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...

İstanbullu Gelin 26. yeni bölümde konakta gerilim artıyor!

İstanbullu Gelin yeni bölümleriyle her Cuma Star TV'de izleniyor. İstanbullu Gelin 26. yeni bölümde ortalığı karıştıracak olan Adem'in teklifi nedir? Esma Fikret'e tokat atıyor... Heyecanın dorukta olduğu İstanbullu Gelin bu akşam ekrana gelecek.

İSTANBULLU GELİN 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Son gelişmelerden sonra kendisine yeni bir rutin belirleyen Süreyya, Esma’nın tuhaf davranışlarına anlam verememektedir. Gelen bir haber, Adem’e hayatının en büyük mutluluğunu yaşatır. Osman’ın müdahalesi Esma ve Garip’i hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. Konaktaki bir değişiklik Fikret’in çileden çıkmasına neden olur. Adem’in teklifi Boran ailesinde büyük depremler yaratır. Onca zaman gömülü kalmış, tüm dengeleri değiştirebilecek bir sır Esma’nın ellerinde gün yüzüne çıkacaktır.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Günün erken saatlerinde gelen bir haber konakta kıyamet kopmasına sebep olur. Büyük kararların eşiğindeki Dilara hiç ummadığı bir olayla karşılaşır. Süreyya içinde büyüyen korkuyla yüzleşmek ister. Bu uğurda attığı adım hiçbir şeyden haberi olmayan Faruk tarafından çok farklı anlaşılır. Nurgül’ün ricasını kırmak istemeyen Osman’ın yemek masasında söylediği sözler herkesi şok eder. Esma’nın son hamlesi Faruk ve Süreyya’yı çok şaşırtacaktır. Ancak derinlerdeki sebep bambaşkadır.

Haberin Devamı