Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 25. yeni bölümde Esma Sultan beklenmedik bir hamle yapıyor!

İstanbullu Gelin 25. yeni bölüm bu akşam nefesler tutularak izlenecek. Heyecanın dorukta olduğu İstanbullu Gelin'de Esma Sultan'dan Faruk ve Süreyya'ya beklenmedik bir hamle geliyor. İşte İstanbullu Gelin'de bu akşam yaşanacaklar...

İstanbullu Gelin 25. yeni bölümde Esma Sultan beklenmedik bir hamle yapıyor!

İstanbullu Gelin 25. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Cuma akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'de İpek bunalıma giriyor ve bebeğini reddediyor. Esma Sultan'ın bulduğu çözüm ise herkesi şaşırtıyor. Peki işe yarayacak mı?

İSTANBULLU GELİN 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Günün erken saatlerinde gelen bir haber konakta kıyamet kopmasına sebep olur. Büyük kararların eşiğindeki Dilara hiç ummadığı bir olayla karşılaşır. Süreyya içinde büyüyen korkuyla yüzleşmek ister. Bu uğurda attığı adım hiçbir şeyden haberi olmayan Faruk tarafından çok farklı anlaşılır.

Nurgül’ün ricasını kırmak istemeyen Osman’ın yemek masasında söylediği sözler herkesi şok eder. Esma’nın son hamlesi Faruk ve Süreyya’yı çok şaşırtacaktır. Ancak derinlerdeki sebep bambaşkadır.Nazlı gider ama kafası fazlasıyla karışık durumdadır. Bütün gece Ozan'ı düşünmüştür. Belki de Ozan'ın gerçekten iyi bir açıklaması vardır.