Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin’de, Faruk’tan herkesi etkileyecek yeni bir karar geliyor. Faruk ve Süreyya, konaktan taşınacak mı? İpek buna ne tepki verecek? Dizinin yeni bölümünde konağa bomba gibi düşecek bir gelişme yaşanıyor ve Murat kaza yapıyor.

İstanbullu Gelin 13.  yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde herkes Süreyya’nın gerçekleri ne zaman öğreneceğini merakla bekliyor. Tüm yaşananlardan sonra Faruk, Süreyya ile beraber konaktan ayrılmaya karar veriyor. Ancak buna en çok üzülen kişi çok tehlikeli sularda yüzen İpek oluyor. Faruk’un aldığı bu kadar herkesi bir hayli sarsarken bir anda aileye çok kötü bir haber geliyor ve Murat çok ciddi bir kaza yapıyor. Gelen haberler de pek iyi değil. Süreyya ise her ne kadar güçlü durmaya çalışsa da daha fazla güçlü duramayacağı çok tuhaf bir tablo ile karşı karşıya kalıyor. Süreyya, Begüm ve Faruk hakkında ne düşünecek? Gerçekleri Süreyya’ya Faruk mu söyleyecek yoksa kendisi hiç de hoş olmayan bir şekilde mi öğrenecek? Süreyya, Begüm’e iyiden iyiye bağlanmaya başlamışken gerçekleri öğrendiğinde neler olacak? Faruk’un içinde Begüm ile alakalı yeni bir şeyler canlanmaya başlayacak mı? Tüm bunlar olurken içten içe kocasının ağabeyine aşık olan İpek ortalığı karıştıracak yeni hamleler yapacak mı? Tüm bu sorular yeni bölümde cevap buluyor.

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!


İstanbullu Gelin dizisi 13. Bölümü ile 26 Mayıs Cuma akşamı Star Tv ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİNİN 12. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İstanbullu Gelin dizisinin son yayınlanan bölümünde Faruk, herkesin ne olacağını heyecan içinde beklediği gerçekler ile nihayet yüzleşmişti. Ancak bu gerçeklerin elbette büyük ve ciddi bir bedeli olacaktı. Son bölümde Süreyya, İpek’in özellikle bıraktığı fotoğraflara bakarken bir anda fenalaşmıştı ve kanama yaşamıştı. Süreyya’nın bu durumunu gören Faruk onu apar topar hastaneye götürmüştü. Süreyya’nın yaşadığı kanama Faruk’u adeta perişan etmişti. İpek’in Süreyya’ya fotoğrafları özellikle verdiğini anlayan Fikret ise İpek’e çıkışmıştı ve araları bir hayli gerilmişti.

Diğer taraftan Faruk da Süreyya da bebekleri için çok endişeleniyorlardı. Çünkü bebeğin gelişimi ile alakalı bazı olumsuz durumların yaşanma ihtimali vardı. Ancak konağa bir bebek haberi daha gelmişti. Bu kez de İpek hamileydi ve büyük bir cümbüş kopmuştu. İpek, Süreyya’nın hamileliğinin kötü gittiğini bildiği için bu kez de kendi hamileliği üzerinden Süreyya’nın üzerine oynamaya başlamıştı.

Nihayetinde Esma Hanım da Faruk da Emir’in aslında Faruk ve Begüm’ün çocuğu olduğunu öğrenmişti. Bu haber herkes için çok ama çok sarsıcıydı. Bundan sonra Esma Hanım’ın ipleri elinde tutması çok zor olabilirdi. Haberi öğrenen Faruk, hem Begüm’e hem de Esma’ya bunu kendisinden saklamış oldukları için çok kızmıştı. Çocuğunun en önemli ve en değerli zamanlarının ondan çalındığını düşünüyordu.

Haberin Devamı