Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 11. yeni bölüm fragmanında Begüm krizi yaşanıyor!

İstanbullu Gelin dizisinin 11. Bölüm fragmanı izleyenler ile buluştu. Yeni bölümde Emir ile ilgili şüpheler artıyor, gerçekler ortaya çıkıyor. Bakalım Faruk, Süreyya’ya Begüm ile alakalı gerçekleri ne zaman söyleyecek? İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü ve 11. Bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

İstanbullu Gelin 11. yeni bölüm fragmanında Begüm krizi yaşanıyor!

İstanbullu Gelin dizisinin bir önceki bölümünde Süreyya’nın Emir’i konağa getirmesi işleri bir hayli karıştırmıştı. Bu karışıklık dizinin yeni bölümünde artarak devam ediyor. Faruk Emir’i çok sevmiş olsa da kafasında soru işaretleri dolaşıyor. Herkes Faruk’un tahmin ettiklerinin gerçek olmamasını umuyor. Aynı şekilde bu yaşananlardan sonra Esma da kontrolü eline almaya kararlı. Fikret, ortalığı boş bulduğu için bu karışıklıktan istifade ederek Adem’e biraz daha güvenmeye ve ipleri onun eline vermeye başlıyor. O da artık Adem’in oyununun bir parçası haline geliyor.

iSTANBULLU GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

İpek ise Begüm olayının arka yüzünü öğreniyor. Artık onun hedefi bu olayı kendi lehine kullanmak için her şeyi yapmak. İpek’in eline Begüm ve Emir ile alakalı olarak Süreyya’nın üzerine oynamak için çok iyi bir koz geçiyor.

İstanbullu Gelin dizisi 12 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de 11. Bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak!

İstanbullu Gelin Dizisinin 10. Bölümünde Neler Olmuştu?

İstanbullu Gelin dizisinde Begüm ve Faruk yıllar sonra yeniden karşılaşmıştı. Ancak Faruk, Süreyya hamile olduğu için onu üzmemek adına gerçekleri ondan saklamıştı. Fakat Faruk’un henüz bilmediği ancak kimseden saklanamayacak olan başka gerçekler de vardı. Begüm bir şeyler anlatmak isterken Faruk onu engellemiş ve konuşmasına izin vermemişti. Bu sırada Süreyya da Faruk ile Begüm’ün eski arkadaş olduklarını düşünüyordu. İpek, Süreyya’nın üzerine oynamak için müzik okulunun açılışı ile ilgili çok önemli bir bilgi öğrenmişti. İpek, müzik okulunun açılışında Adem’in para verdiğini öğrenmişti, Bunu artık kullanacaktı.

Senem ise yaptığı büyük hatadan sonra Süreyya’yı kaybetmemek için Esma ne derse yapmak zorunda kalmıştı. Böylece Esma, Senem’i çok rahat bir şekilde köşeye sıkıştırabiliyordu. Fikret ise Adem’in desteği sayesinde İpek’e istediği evi alabilmişti. Ancak bu olay da konağa bomba gibi düşmüştü.

Bade’nin intiharından sonra onu kurtaran Nurgül ile Asiye bunu herkesten saklamaya karar vermişti. Yine de Süreyya bu gerçeği öğrenmiş hemen Esma’ya çıkışmıştı. Büyük bir kavga koptuğunda artık bu gerçeği herkes öğrenmişti. Faruk da evde dengeleri sağlamaya çalışmaktan bir hayli yorulmuştu. Bu yüzden hatalar bile yapıyordu. Nihayetinde Faruk, herkesi bir araya toplamak ve ortamı yumuşatmak için konakta bir organizasyon düzenlemişti. Her şey güzel ve keyifli giderken konağa gelen bir misafir her şeyi bir anda değiştirecekti. Bu misafir Begüm’ün yani aynı zamanda Faruk’un da oğlu olan Emir’di. Herkesin aklından Emir’in Faruk’un oğlu olduğu fikir geçmişti. Bunu yalnızca Süreyya düşünmüyordu.

Haberin Devamı