Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde tüm gizli kalmış gerçekler ortaya çıkıyor mu? Faruk, Begüm ile olanları Süreyya’ya anlatacak mı? İstanbullu Gelin dizisinin 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü ve fragmanı ile ilgili en özel detaylar haberimizde!

İstanbullu Gelin 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İstanbullu Gelin dizisinin çok özel 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk, Begüm’ün yıllar sonra geri dönmesine çok sinirleniyor ve açılışta karşılaştıklarında Süreyya’dan gerçekleri gizliyor. Aynı zamanda Begüm’ün de bir açıklama yapmasına izin vermiyor. Süreyya ise Faruk ile Begüm’ü yalnızca iki eski arkadaş zannediyor.

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Esma da Senem’i yakaladığında onu köşeye sıkıştıracak bir plan yapıyor. Esma’nın her şeyi gizlemek koşulunda Senem’den bazı istekleri var. Senem hiç istemese de Süreyya’yı kaybetmemek için bunları kabul ediyor. Ayrıca Fikret de Adem’den aldığı destek sayesinde İpek’in istemiş olduğu evi satın alıyor. Böylece onun gözüne girmeye çalışıyor.

Bade ise intihara teşebbüs ediyor ve Asiye ile Nurgül onu bularak hayatını kurtarıyorlar. Ancak Süreyya, onun evlendirileceği için intihara kalkıştığını öğreniyor. Bu konuda tekrar Esma Hanım ile karşı karşıya geliyorlar. Faruk ise bu konuyu öğrendiğinde ve suçlunun kardeşi olduğunu anladığında ona hesap soruyor. Aldığı cevap karşısında sinirlerine hakim olamayıp ona tokat atıyor.

Haberin Devamı

Fragmanın sonunda ise Begüm’ün ve Faruk’un oğlu Emir’in konağa geldiği görülüyor. Süreyya, Faruk’a Emir’in Begüm’ün oğlu olduğunu söylediğinde Faruk, birlikte şarkılar söylediği ve çok eğlendiği Emir’in aynı zamanda kendi oğlu olduğunu anlıyor.

İstanbullu Gelin dizisi 10. Bölümü ile 5 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

İstanbullu Gelin Dizisinin 9. Bölümünde Neler Olmuştu?

İstanbullu Gelin dizisinin son yayınlanan bölümünde Süreyya ile Begüm tamamen tesadüfi bir şekilde tanışıp kaynaşmıştı. Üstelik Emir, Süreyya’nın okulunun ilk öğrencisi olmuştu. Diğer yandan Fikret ile İpek de bir ev satın almak istemişti ancak bu ev olayı konağı fazlasıyla karıştırmıştı. Fikret evi alabilmek için Adem’in yasa dışı işlerine bulaşmıştı. Ayrıca Senem de Süreyya’yı kaybetmemek için İpek’in çok değerli ve Boran yadigarı kolyesini çalmıştı. Fakat bu durum Esma’nın kulağına gitmişti ve Esma Senem’e suçüstü yapmıştı. Aynı zamanda Bade’yi de yaşadığı ilişki yüzünden kendisinden yaşça büyük ve çocuklu biri ile evlendirmeye karar vermişlerdi.

Haberin Devamı

Bade bu acıya dayanamayarak intihara kalkışmıştı. Süreyya’nın müzik okulunun açılışında da Esma dışında herkes vardı. Hatta Süreyya, Begüm ve oğlu Emir’i de davet etmişti. Ancak Begüm buraya her şeyi açıklamak için tek başına gitmişti. Faruk ile Begüm müzik okulunun açılışında Süreyya’nın yanında ilk defa karşılaşmışlardı. Bu durum olayı gören herkesin bir anda buz kesmesine neden olmuştu. Bakalım Süreyya’nın Faruk’a duyduğu güvende bu olay sonrasında nasıl bir değişim olacaktı?