Gazete Vatan Logo

İstanbulllu Gelin dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen dizi İstanbullu Gelin’de olaylar hız kesmeden devam ediyor. Dizide torunu olacak Esma Sultan’ın tepkisi ne oldu? İstanbullu Gelin dizisini yakın takip için haberimizi inceleyebilirsiniz.

İstanbulllu Gelin dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin dizisinin konusunun gerçek bir hikayeye dayanması ve başrollerinin Özcan Deniz ve Aslı Enver gibi herkesçe sevilen ve başarılı olan iki oyuncunun paylaşması hiç kuşkusuz diziyi çoğu projeden öne doğru çıkarıyor.

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

İstanbullu Gelin’in son bölümünde neler yaşandı?

Boran Konağın ve ailenin tartışılmaz tek ve en önemli otoritesi Esma Sultan bu bölümde büyük oğlu Faruk’un sınırlarını zorlayacak gibi, hem de ne zorlama! Faruk’tan habersizce ve gizlice bir boşanma protokolü hazırlayan Esma Sultan, bu boşanma protokolünü istemediği gelin Süreyya’ya bir şekilde ulaştırır. Protokolü gören çiçeği burnunda gelin Süreyya ise bu protokolün hesabını İstanbullardan kalkıp geldiği adam olan kocası Faruk’tan sormaya kalkar. Fakat belgenin Faruk tarafından hazırlanmadığını öğrenen Süreyya bir nebze olsun yumuşar ve Esma Sultan’ın planını kurduğu büyük kavga gerçekleşemez.

İSTANBULLU GELİN 7. BÖLÜM FRAGMANI

Bir de Adem’imiz var tabi. Adem ise kurduğu plan doğrultusunda inceden inceye ve hissettirmeden Boran Konağı’nın içine girmeye başlamıştır bile. Evin Faruk’tan sonraki büyük oğlu Fikret ile olan samimi diyaloğu ise kaleyi içten fethetme adına tıkırında işleyen bir plan olarak ilerlemektedir.

Haberin Devamı

Tüm bu yaşanılan entrika ve gizli hesaplaşmaların arasında kalan İstanbullu gelinimiz Süreyya ise kendisine yabancı olan bu şehre alışmaya çalışmakta ve İstanbul’da iken en yakın arkadaşı olan Bursa’da da yanından ayrılmayan Dilara ile farklı planlar içerisine girişmektedir.

İpek ise Faruk’a yakın olma adına ve Boran Konağı’na gelin olarak girebilme adına zoraki olarak evlendiği ailenin 2.büyük oğlu Fikret’ten daha ne kadar kaçabilecektir? İpek’in annesi Kıymet Hanım bir yandan kızının geleceği için çaba gösterir iken, bir yandan da kızını büyük bir felakete doğru sürüklediğinin farkında bile değildir.

Tüm bu yaşanılan büyük olaylar ve kapalı kapılar ardında konuşulan sırlar ne zaman gün yüzüne çıkacak? İzleyip göreceğiz.

Peki yeni fragmanda bizleri neler bekliyor?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin’in yeni fragmanı yayınlandı. Hem de sürpriz bir gelişme ile. Yeni bölümde çiçeği burnunda çiftimizi bebek heyecanı saracak, torunu olacağını öğrenen Esma Sultan bakalım evin büyük gelini Süreyya ile buzları eritebilecek mi? Yeni bölümde ise bizleri bir sürpriz daha bekliyor, Faruk’un eskiden görüştüğü bir kadının diziye girmesi bakalım çiftimizi birbirine daha sıkı mı bağlayacak yoksa yol yakın iken ayıracak mı? Hepsi ve daha fazlası için İstanbullu Gelin’i sakın kaçırmayın.