Gazete Vatan Logo

İstanbul trafik durumunu canlı takip edebilirsiniz!

İstanbul trafiğinde yolcu veya sürücüyseniz İBB Trafik Durumu hizmetini kullanmanız yararınıza olacaktır. İstanbul trafik çilesi ile sürekli gündeme geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu durumdan mağduriyeti daha az seviyelere indirmek için İBB Trafik Durumu hizmetini hayata geçirdi. İBB Trafik Durumu hizmetiyle ilgili merak edilen her şey haberimizde.

İstanbul trafik durumunu canlı takip edebilirsiniz!

İstanbul’da trafik problemi bilindiği üzere kronik bir problem haline geldi. Neredeyse şehirdeki herkes trafikten şikâyetçi ve bunun çözümü için bir şeyler yapılmasını bekliyorlar. Trafik problemine bir nebze çözüm getireceğine inanılan İBB Trafik Durumu uygulaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınmıştır. İBB Trafik Durumu uygulaması sürücüler tarafından büyük ilgi görmüştür. Sistemi kullanan kullanıcı sayıları milyonları bulmuştur. Trafik sorununu çözmek için yapılan alt yapı çalışmaları gibi olmayan İBB Trafik Durumu uygulaması. Sürücülere farklı özellikler sunan ve işlevsel bir uygulama. Üstelik İBB Trafik Durumu hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İBB Trafik Durumu hizmeti ile İstanbul genelinde istediğiniz kadar güzergâhın anlık trafik yoğunluğuna ulaşabilirsiniz. Şehirde trafiğe etkisi olacak olaylarla ilgili duyuru ve haberleri alabilirsiniz. İstediğiniz noktalardaki trafik kameralarını canlı bir şekilde izleyebilirsiniz. Gideceğiniz noktalara göre gideceğiz tahmini süreyi hesaplayıp ona göre yola çıkabilirsiniz. İstanbul’daki sisteme kayıtlı otoparkların anlık olarak doluluk durumlarını, çalışma saatini ve kapasitesini anında görüntüleyebilirsiniz. Trafiğe çıkacağınız gün hava koşulları yola çıkmak için uygun mu öğrenebilirsiniz. İBB Trafik Durumu içerisinde bulunan radyolar ile trafik hakkında bilgileri kolaylıkla alabilirsiniz. İskele noktalarını ve iskeleyle ilgili detaylı bilgileri görebilirsiniz. İstanbul genelindeki trafik yoğunluğu yüzdelerini ortalama olarak görüntüleyebilirsiniz. Bu ve birçok özelliğiyle İBB Trafik Durumu hizmeti İstanbul’da yaşayan vatandaşlar için devrim niteliğinde bir uygulama. Trafiğe çıktıktan sonra veya önce sınırsız bilgiye İBB Trafik Durumu ile ulaşabilirler.

Haberin Devamı

İBB Cep Trafik

İstanbul’un trafik durumunu cep telefonu veya tabletinden takip etmek isteyenler için İBB Cep Trafik uygulaması hizmete sunulmuştur. İBB Cep Trafik uygulaması kayıtlı kullanıcı sayısı 8 milyonu aşmıştır. 14 milyonluk İstanbul nüfusunda bu rakam oldukça iyi bir rakamdır. Trafikteki sürücülerin çoğu İBB Cep Trafiği kullanmaktadır. İBB Cep trafik farklı işletim sistemlerine uygun olarak geliştirilmiştir. İBB Cep Trafiği İOS, Android ve Windows Phone tabanlı sistemlerde kullanabilmeniz mümkündür. Uygulamaları indirmek için trafik kontrol merkezi resmi internet sayfasında bulunan İBB Cep Trafik bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Kısa yoldan indirmek istiyorsanız, telefonunuza ait uygulama marketine girerek kolaylıkla indirebilirsiniz. Apple Store ve Google Play Store’da arama butonuna İBB Cep Trafik yazarak hemen bulabilirsiniz. Sürücülerin büyük bir kısmı anlık olarak trafikte olacaktır. Bu sebeple İBB Trafik Durumunun, İBB Cep Trafik uygulaması ile aktarılması oldukça akılcı bir uygulamadır. İBB Cep Trafik ister araç kullanın, isterseniz yolculuk yapın size bilgi sağlayacaktır. İstanbul genelinde bulunan yüzlerce trafik kamerası ile sizlere hizmet sağlar. İBB Cep Trafik içerisinde; Yüzlerce trafik ölçüm sensörü verisi, binlerce araç takip verisi, İBB Cep Trafik trafik kullanıcılarının hız verisi, Bluetooth sensör verisi bulunmaktadır. Trafik tahmin özelliği, otopark bulma özelliği, favori kamera özelliği, engelli modu, son dakika uyarıları ile sürücüleri bilgilendiriyor. İBB Cep Trafik uygulaması her gün kendini yenilemekte ve güncellenmektedir.

Haberin Devamı